Un băiat de 11 ani a murit după ce a căzut dintr-un copac în parc

Ultima actualizare:

    Foto: Marian Iliescu
Foto: Marian Iliescu

Sfârșit tragic pentru un copil de 11 ani din Capitală, care duminică seară se afla la joacă în Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza) din Capitală. Băiatul a căzut dintr-un copac, în cap, și nu a mai putut fi salvat de medici.

Moarte suspectă într-unul dintre cele mai populate parcuri bucureștene. Duminică seară, mai mulți copii se jucau pe latura dinspre magazinul Titan a parcului. Distracția lor a fost întreruptă în momentul în care unul dintre copii s-a prăbușit pe sol dintr-un copac în care se urcase în joacă. Reprezentanții Poliției Capitalei spun că băiatul a căzut în cap și că a murit la scurt timp după impact. Un echipaj Smurd și unul de Ambulanță s-au deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru băiat, scrie news.ro. Trupul neînsuflețit al copilului a fost depus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Ancheta derulată este condusă de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Conform reprezentanților ISU București-Ilfov, tragedia s-a petrecut în jurul orei 17.00 - 17.15, în perimetrul parcului, la 10 metri distanță de stradă. Băiatul a căzut de la doi metri înălțime și, în ciuda eforturilor, el nu a mai putut fi salvat. Paramedicii l-au găsit în stop cardio-respirator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net