Bill Clinton: «Soţia mea a făcut sex cu mai multe femei decât mine!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actriţa şi fotomodelul american Gennifer Flowers, acum în vârstă de 63 de ani, susţine că a avut o relaţie amoroasă secretă cu Bill Clinton, de 67 de ani, timp de 12 ani. Condamnată că s-a cuplat cu un bărbat însurat, actriţa a făcut dezvăluiri şocante la adresa lui Hillary Clinton, de 65 de ani.

Relaţia dintre Bill Clinton şi Gennifer Flowers s-a sfârşit în 1992. Într-un interviu exclusiv acordat Daily Mail, Flowers povesteşte: „Mariajul lui Bill cu Hillary era unul avantajos pentru ambii, dar nu au fost niciodată o familie tradiţională. În legătură cu orientarea sexuală a lui Hillary ştiu doar ce mi-a povestit Bill pe vremea când eram cuplaţi. Şi el mi-a zis că este conştient că Hillary este bisexuală, dar nu îi pasă. La un moment dat mi-a povestit: «Hillary a avut parte de mai multe femei decât am avut eu în toată viaţa mea» şi eu l-am crezut", a declarat actriţa pentru sursa citată. Bill Clinton a fost pentru tânăra actriţă de atunci „iubirea vieţii ei şi este convinsă că şi el nutrea aceleaşi sentimente pentru ea".

La un moment dat Bill se gândea să divorţeze, dar atunci s-a născut Chelsea, fiica lui şi a lui Hillary. În acel moment Flowers a realizat că nu vor avea un viitor împreună. În 1992 relaţiile s-au răcit complet. Însă, în 2005, Bill Clinton a căutat-o să îi spună ce a simţit cu adevărat pentru ea în urmă cu 13 ani. „A fost un moment emoţionant", a conchis fosta amantă.

simeon stalpnicul png

1998: Scandalul Monica Lewinsky

În iunie 1995, stagiara Monica Lewinsky, atunci de 21 de ani, intră pentru prima oară în Casa Albă. Conform unor înregistrări audio realizate în Biroul Oval, Bill Clinton, atunci preşedinte al SUA şi tânăra Monica au primele contacte sexuale, în luna noiembrie.

Monica Lewinsky avea 21 de ani când s-a cuplat cu Bill Clinton

simeon stalpnicul png

În 1998 izbucneşte scandalul, iar detaliile picante privind sexul oral şi rochia pătată cu sperma prezidenţială fac deliciul tabloidelor americane. Iniţial Bill Clinton neagă acuzaţiile inclusiv în faţa Senatului, ulterior evită să mai facă orice comentariu. Hillary Clinton e compătimită de întreaga suflare americană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
roses 616013 1280 jpg
targsor oras jpg
apelare abuziva 112 prahova 1024x580 1 jpeg
munti pixabay jpg
WhatsApp Image 2024 06 28 at 13 05 58 1536x1023 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net