Fiul lui Jackie Chan, la un pas de execuţie

Ultima actualizare:

    Jaycee Chan rămâne  în arest până când  instanţa va decide  dacă îl trimite în  faţa plutonului  de execuţie
Jaycee Chan rămâne în arest până când instanţa va decide dacă îl trimite în faţa plutonului de execuţie

Nimeni nu îşi poate imagina ce este în sufletul de părinte al lui Jackie Chan (60 de ani)! Fiul său a fost arestat la 14 august, în Beijing. Avea asupra sa 100 de grame de marijuana. Deşi prietenul său, Kai Ko, a fost eliberat după două săptămâni, Jaycee (31 de ani) aşteaptă încă sentinţa.

Jaycee Chan e terminat, relatează publicaţia americană „Inquisitr”. Chiar dacă va scăpa de pedeapsa capitală, îşi va petrece restul zilelor în puşcărie. Cariera lui s-a încheiat în cel mai umilitor mod cu putinţă. Tânărul rebel a reuşit într-o clipă de nebunie să-şi facă de ruşine părintele care are o avere de 130 de milioane de dolari şi în 2009 a fost numit Ambasador Internaţional în Lupta împotriva Drogurilor.

Anual, sute de traficanţi sunt condamnaţi la moarte

Jackie Chan are o avere de 130 de milioane de dolari
Jackie Chan are o avere de 130 de milioane de dolari

Conform „Inquisitr”, filmele în care joacă Jaycee şi prietenul său, Kai Ko (23 de ani), împreună cu care a fost prins în timp ce se drogau, au fost deja interzise pentru că sunt o influenţă nefastă pentru tineri. În urmă cu mai bine de 20 de ani, autorităţile de la Beijing au declanşat războiul împotriva drogurilor, pedepsindu-i aspru pe traficanţi. Anual, sute de oameni sunt trimişi în faţa plutonului de execuţie după ce au fost găsiţi vinovaţi de traficarea drogurilor de înalt risc. În cazul lui Jaycee Chan, care în momentul arestării era sub influenţa drogurilor şi deţinea o cantitate mare de marijuana (n.r. 100 de grame) în apartamentul său, jurnaliştii americani sunt de părere că autorităţile de la Beijing nu vor arăta nici o urmă de clemenţă. Ba mai mult decât atât, vor profita de notorietatea condamnatului pentru a da un exemplu dur în lupta contra drogurilor. De la începutul anului şi până în luna mai, poliţiştii antidrog au făcut aproximativ 40.000 de arestări, cu 28% mai mult decât anul trecut, dând un semnal că nu vor arăta milă în pedepsirea vinovaţilor.

Celebrul tată vine pe 11 septembrie în România

De la începutul anului  şi până în prezent  poliţiştii antidrog au  arestat 40.000 de  traficanţi
De la începutul anului şi până în prezent poliţiştii antidrog au arestat 40.000 de traficanţi

Jackie Chan va ateriza joi, 11 septembrie, pentru prima oară în România, la bordul avionului său de 30 de milioane de dolari, Legacy 650, pentru a veni la „Festivalul Filmului Chinezesc”. Nu petrece mai mult de 9 ore în ţara noastră. Pe durata şederii e protejat de 6 bodyguarzi. Deşi e puţin probabil să petreacă mult timp la hotel, el se va caza la Radisson, în acelaşi apartament unde a stat Madonna în 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sacalul criminal constanta jpg
derya jpg
castel scotia de vanzare jpg
t16 actu 2 25col vita de vie jpeg
foto1 reporter click! si black alien jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa de sud acoperita de zapada jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net