10 daruri de Crăciun pe care nu o să ţi le permiţi niciodată

Ultima actualizare:

    68,5 milioane $. Casa din Belgravia, situată  în inima Londrei, este visul  oricui doreşte să locuiască  în capitala Marii Britanii
68,5 milioane $. Casa din Belgravia, situată în inima Londrei, este visul oricui doreşte să locuiască în capitala Marii Britanii

Ochii văd, inima cere! Economiştii britanici au realizat oferta celor mai scumpe cadouri de Crăciun pentru 2016. Dacă anii trecuţi, pe lista “cadourilor imposibile” pentru Moşul figurau călătorii spaţiale, anul acesta au fost mai cu picioarele pe pământ. Cu toate astea, cine ar da 68,5 milioane $ pe un cadou?

În fruntea listei de cadouri imposibile pentru Moş Crăciun din acest an este o proprietate cu şapte dormitoare, şase băi şi trei camere de zi imense. Preţul acesteia îţi taie răsuflarea: 68,5 milioane $ (362 milioane de lei). Însă casa pe pământ vine la pachet cu o terasă demnă de un împărat, o grădină de poveste şi o parcare subterană generoasă.

Însă când vine vorba de fiţe, pe lista Moşului mai figurează şi colecţia de discuri de vinil a regretatului Dennis Hopper pe care o vinde însăşi Gwyneth Paltrow. Milionarii excentrici îi pot cere Moşului şi un avion poleit cu aur. Nu costă de cât 1,5 milioane $ (6,36 milioane de lei). Sau, de ce nu, o invitaţie la cea mai exclusivistă petrecere pentru vedete din lume: Gala Premiilor Grammy 2017. Doamnele care se respectă pot visa liniştite la un set de bijuterii Dior din colecţia “a la Versailles” cu diamante, safire şi rubine. Excentricii se pot amăgi cu o insulă pustie pe care să o aibă doar pentru ei, iar amantele le pot cere “iubiţilor generoşi” o geantă aurită Dolce & Gabbana.

Pentru amatorii de nebunii culinare, acest final de an vine cu o ofertă incredibilă: primul robot de bucătărie care poate participa la “Master Chef”. Iar dacă vreţi cu orice preţ să vă daţi pe spate prietenii cu un ceas Breguet Grande Complication Marie Antoinette sau o maşină Koenigsegg cu diamante îi puteţi scrie Moşului.

1. Casa din Belgravia

Fascinaţia maximă pentru oricine visează să locuiască vreodată în Londra este de ani buni cartierul rezidenţial Belgravia. Aici nu numai că nu s-a auzit de Brexit sau de criză financiară mondială, dar lumea este atât de relaxată încât până şi Moşul se descalţă atunci când intră în casele lor. 

2. Colecţia discurilor de vinil – 150.000 $

simeon stalpnicul png

Însăşi actriţa Gwyneth Paltrow se ocupă de vânzarea colecţiei de discuri de vinil care i-a aparţinut legendarului actor Dennis Hopper. Pentru 150.000 de dolari oricine poate avea parte de Sărbători de melodiile care îi alinau suferinţa actorului care s-a stins în 2010, în Venice, SUA. La pachet, Paltrow oferă şi bonusuri cum ar fi: o călătorie în spaţiu pentru 90.000 de dolari şi vaze din porţelan chinezesc.

3. Avionul de aur – 1,2 milioane $

simeon stalpnicul png

Aeronava de mici dimensiuni Cobalt Valkyrie-X nu este doar drăguţă ca aspect, ci este şi rapidă din cale afară. Prinde o viteză de 370 km/h şi va fi lansată pe piaţă abia în 2017. Nu numai că poţi avea un avion îmbrăcat în aur roz, dar vei fi şi primul om din lume care zboară cu el. Avionul costă doar 1,5 milioane de dolari şi este vândut prin lanţul de magazine Neiman Marcus.

4. Petrecerea Grammy 2017 – 500.000 $

simeon stalpnicul png

În fiecare an, în luna februarie întreaga planetă are ochii aţintiţi pe Gala Premiilor Grammy, din Los Angeles. În acest an, organizatorii au pus la bătaie un premiu mai puţin obişnuit: o invitaţie la petrecerea vedetelor. Pentru 500.000 de dolari, orice fan îşi poate vedea în carne şi oase idolul, poate păşi pe covorul roşu, se cazează la Peninsula Beverly Hills împreună cu starurile şi petrece.

5. Bijuterii Dior a Versailles – 2,25 milioane $

simeon stalpnicul png

În fiecare an Dior lansează o colecţie de bijuterii apreciată în întreaga lume. Dior a Versailles este inspirată din epoca decadentă franceză şi îi provoacă pe cei mai mari bijutieri din lume la cele mai năstruşnice creaţii. Un set de bijuterii din  aur alb, roz sau galben, cu inserţii de argint şi decorate cu diamante, safire şi rubine ajunge la preţul de 2,25 de milioane de dolari.

6. Insulă privată – 25 milioane $

simeon stalpnicul png

Pentru cei mai excentrici milionari, visul de a avea propria insulă exotică nu este decât o problemă de buget. Insula Katafanga, din Fiji, le oferă şansa de a simţi pe propria piele libertatea totală oferită de priveliştea din Pacificul de sud. Plajele cunoscute sub denumirea de Laguna Albastră transformă peisajul într-un Paradis care se întinde pe o suprafaţă de 91 de hectare.

7. Geanta de aur – 7.800 $

simeon stalpnicul png

Orice femeie şi-ar dori să poarte la braţ o creaţie Dolce & Gabbana. În acest an piesa de rezistenţă în materie de accesorii de damă o constituie o gentuţă delicată, cu inserţii aurite şi decorată cu pietre preţioase. Costă 7.800 de dolari şi este visul oricărei femei care este fascinată de acest brand. Geanta este perfect echilibrată, nu alunecă de pe braţ şi vine la pachet cu o garanţie pe viaţă.

8. Robotul bucătar – 19.000 $

simeon stalpnicul png

Există mulţi roboţi de bucătărie pe piaţă, dar nici unul nu este maestru bucătar. Compania Moley Robotics a creat bucătarul chef care poate găti pentru zeci de oaspeţi preparate demne de cel mai fiţos restaurant din lume. Costă 19.000 de dolari şi va fi lansat oficial pe piaţă în prima parte a anului 2017. Trebuie ţinut cont de faptul că robotul ştie peste 100.000 de reţete şi îşi pregăteşte singur ingredientele.

9. Ceasul Marie-Antoinette – 37,4 milioane $

simeon stalpnicul png

Ceasul Breguet Grande Complication Marie-Antoinette este cel mai scump orologiu din lume. Ceasul de buzunar a început să fie construit în 1782 pentru regina Franţei, dar nu a putut fi definitivat decât abia în 1827, la ani buni după decapitarea acesteia. Ceasul a fost furat în 1900 şi nu a apărut decât în 2007. Este găzduit la muzeul LA Mayer şi poate fi al tău contra sumei de 37,4 milioane de dolari.

10. Maşina cu diamante – 4,8 milioane $

simeon stalpnicul png

Asta da maşină de agăţat fete pe stradă! Koenigsegg CCXR Trevita costă 4,8 milioane de dolari şi este una dintre cele mai rapide din lume. Când ai o astfel de maşină în garaj poţi să uiţi de Ferrari, Bentley sau Rolls Royce. Motorul de 4.8 centimetri cubi dezvoltă o putere de 1.000 de cai putere şi atinge viteze de peste 300 km/h. Bolidul e integral acoperit cu diamante şi are garanţie pe viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net