Cel mai longeviv cuplu din lume a împlinit 90 de ani de căsnicie

Ultima actualizare:

    Karam şi Katari sunt tot timpul veseli foto: The Mirror
Karam şi Katari sunt tot timpul veseli foto: The Mirror

Cel mai vechi cuplu căsătorit din lume a sărbătorit recent aniversarea a 90 de ani de la nunta lor. Bărbatul, Karam Chand,, are 110 ani, iar soţia lui, Katari Chand,, 103 ani. Au opt copii, 27 de nepoţi şi 23 de strănepoţi.

În vremurile de astăzi, când tot mai puţine căsnicii trec proba timpului, un cuplu indian sfidează pur şi simplu lumea, putându-se lăuda cu 90 de ani de căsnicie, scrie The Mirror.

Karam şi Katari au reuşit să demonstreze prin longevitatea căsniciei lor că fericirea poate exista şi după căsătorie. Aniversarea lor a fost sărbătorită de întreaga familie, dar şi de membrii ai comunităţii locale, cu tort şi şampanie. Mai mult de atât, cei doi îşi aniversează zilele de naştere în luna noiembrie.

Soţii s-au ghidat după câteva reguli simple şi cred că tocmai acestea au fost cheia succesului căsniciei şi i-au făcut să trăiască atât de mult şi de bine. La 11 decembrie 1925, perechea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse. Să ai grijă de celălalt şi să te bucuri împreună cu jumătatea ta este cheia succesului unei căsnicii au fost principalele lor reguli de convieţuire, crede cuplul indian.

"Unul dintre trucurile mele este să o fac pe Katari să râdă. Îmi place să glumesc cu ea şi să o fac să zâmbească. A fi vesel este felul meu de a fi romantic", mărturiseşte Karam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net