Cum a fost păcălit un om de afaceri de fosta iubită, femeie de serviciu

Ultima actualizare:

    Greta a reuşit să rămână cu o casă de 850.000 de euroFoto: Arhiva personală
Greta a reuşit să rămână cu o casă de 850.000 de euroFoto: Arhiva personală

Un afacerist a fost obligat să îi dea o casă în valoare de peste 850.000 de euro fostei iubite, pe care o cunoscuse pe vremea când aceasta lucra ca femeie de serviciu la muzeul de artă National Gallery din Londra. Tribunalul i-a dat dreptate femeii, după ce aceasta a spus că locuinţa a fost un cadou.

Un mogul din Anglia, John Hoggins (62 de ani) a povestit că fosta iubita, Greta Cerniaushaite (47 de ani), i-a cerut să îi ia o casă şi "tot ce găsea prin magazinele scumpe din Londra". El i-a mai cumpărat femeii şi un Bentley de peste 200.000 de euro, haine şi accesorii de peste 130.000 de euro şi aşternuturi din Milano de peste 10.000 de euro. În plus, el i-a dat şi un salariu de 120.000 de euro pentru o slujbă la firma lui de instalaţii sanitare. 

Dar când s-au despărţit după nouă ani, Greta, care este originară din Lituania şi acum are propria afacere, a pretins că are dreptul să păstreze locuinţa de 850.000 de euro.

În încercarea de a nu-i da casa, Hoggins a declarat că el a plătit-o în întregime în 2009, atunci când a fost cumpărată. Dar judecătorea a decis că vila e a femeii şi doar a ei, conform telegraph.co.uk. Ea a motivat decizia spunând că omul de afaceri e convins că femeia era după banii lui: "Dovezile lui constau în faptul că relaţia cu Greta s-a deteriorat după 2007 şi a stat cu ea doar de dragul fiul cel mic, care o adora".

Cuplul s-a cunoscut în 2004, când Hoggings a pus punct primei sale căsnicii şi s-a despărţit în 2011.  Casa disputată a fost pusă pe numele Gretei, pentru că era mai uşor să obţină o ipotecă pentru a o cumpăra. Femeia a spus că fostul iubit a asigurat-o că îi va da casa, orice ar fi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image png
Slapi Australia plaja FOTO Shutterstock
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net