S-a dus la spital să nască. S-a trezit după 5 zile şi a avut un şoc imens

Ultima actualizare:

    Ella a născut o fetiţă sănătoasă, dar a avut complicaţii după operaţieFoto: mirror.co.uk
Ella a născut o fetiţă sănătoasă, dar a avut complicaţii după operaţieFoto: mirror.co.uk

O femeie care tocmai născuse a avut un şoc imens când s-a trezit din anestezie. În loc să o ţină în braţe pe micuţa ei, născut prin cezariană, Ella Clarke a primit o veste dureroasă din partea medicilor. Naşterea, care ar fi trebuit să decurgă fără probleme, a luat o întorsătură neaşteptată după ce fetiţa, perfect sănătoasă, a venit pe lume.

Ella s-a dus la spital să nască o fetiţă, prin cezariană. Micuţa a venit pe lume fără probleme, însă mama ei a avut de suferit în urma operaţiei. Ea s-a trezit după cinci zile în comă cu ambele picioare amputate: sânge se strânsese în ele şi doctorii au trebuit să le taie pentru a-i salva viaţa femeii. 

"M-a transformat dintr-o mamă activă, care se ducea la şcoală cu copiii şi ieşea mereu în aer liber, într-o persoană ţintuită într-un scaun cu rotile. Nu mă puteam opri din plâns, niciun om nu trebuie să treacă prin aşa ceva", a povestit Ella, în vârstă de 31 de ani, conform mirror.co.uk. 

Femeii i-au fost amputate ambele picioare
Femeii i-au fost amputate ambele picioare

Ella şi soţul ei, Ian, aveau deja şase copii când femeia a rămas din nou gravidă, în martie 2015. La o ecografie, asistenta i-a spus că ar putea avea unele complicaţii la naştere, o sângerare excesivă şi că trebuie să facă cezariană. Fiind la a şasea sarcină, Ella nu s-a speriat, mai ales că toate celelalte naşteri fuseseră în regulă. În decembrie însă a început să sângereze. S-a dus la spital, unde medicii au asigurat-o că bebeluşul e în regulă, dar trebuie făcută cezariana. 

Fetiţa, Winter Rose, a venit pe lume sănătoasă, dar Ella a pierdut şase litri de sânge. Medicii i-a făcut transfuzii cu cinci litri de sânge şi au pus-o în comă indusă. Pentru că avea cheaguri de sânge în ambele picioare, după ce nu a fost monitorizată corespunzător, Ella a fost operată şi picioarele i-au fost amputate.

Femeia a părăsit spitalul în martie şi încă încearcă să se adapteze la noua ei viaţă. Are două proteze şi face terapie, dar îi este încă foarte greu. Mai mult, ea a povestit că fiica cea mare, în vârstă de 13 ani, a fost şi a afectată de chinul mamei, iar fetiţa de 5 ani se sperie când îi vede protezele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net