Şeicul Hamdan, cel mai dorit prinţ din lume

Ultima actualizare:

    Click! vă prezintă  topul celor mai  râvniţi burlaci cu  sânge albastru
Click! vă prezintă topul celor mai râvniţi burlaci cu sânge albastru

Care fetiţă de pe lumea asta nu a visat la un prinţ frumos, pe un cal alb care mănâncă jeratic? Şi care băieţel nu s-a vizat salvând o prinţesă atacată de un balaur? Iată că poveştile se întrepătrund cu realitatea în zilele noastre. Click! vi-i prezintă pe cei mai frumoşi şi râvniţi prinţi ai momentului, care sunt încă burlaci.

A frânt nenumărate inimi şi multe femei s-au visat Şeherezade pentru el. Are 33 de ani şi este moştenitorul tronului din Dubai. Şeicul Hamdan Bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum a absolvit colegiul militar Sandhurst (n.r. unde au studiat prinţii Harry şi William) şi apoi s-a înscris la London School of Economics. Nu a apucat să termine studiile pentru că, fire de artist, s-a dedicat poeziei şi călăriei. Este un paraşutist semiprofesionist care adoră riscul, iubeşte maşinile şi viteza şi este fascinat de cămile. Peste două milioane de femei îi urmăresc pagina de Internet şi este în top 100 cele mai influente personalităţi din lume, în topul Snapchat.

simeon stalpnicul png

Hamdan este cel de al doilea copil al şeicului din Dubai Mohamed Bin Rashid Al Maktoum din cei 13 moştenitori dăruiţi de şeica Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum, şi al treilea dintre cei 23 de urmaşi ai şeicului. Şeicul Hamdan a ţinut prima pagină a ziarelor după ce a încheiat primul cursa de cai de 160 de kilometri dedicată părintelui său. În competiţie s-au înscris 227 de jochei din 41 de ţări. Fratele său cel mare Rashid bin Mohammed a murit în urma unui atac de cord în septembrie 2015, la vârsta de 33 de ani. Însă, încă din 2008, Hamdan (n.r. numit şi Fazza) a fost desemnat de părintele său primul în lista succesorală la tron pentru că “era mai potrivit”.În 2011 a inaugurat un concurs internaţional de fotografie cu premiul cel mare de 120.000 de dolari, care îi poartă numele. Este unul dintre cei mai mari călători din zilele noastre explorând incognito (uneori alături de părintele său) mai multe ţări din America, Europa şi până în Noua Zeelandă. În timpul vizitei în Londra de acum câteva luni, şeicul s-a plimbat singur cu tatăl său cu metroul salutând politicos navetiştii la primele ore ale dimineţii. Datorită acestor calităţi, majoritatea doamnelor din lumea întreagă l-au votat în topul celor mai dezirabili prinţi din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net