A văzut în direct cum îi e ucis iubitul

Ultima actualizare:
Criminalul (41 de ani) Bryce Williams
Criminalul (41 de ani) Bryce Williams

Execuţie în direct! Întreaga planetă a fost şocată să vadă miercuri, în direct, la buletinul de ştiri al postului american WDBJ-TV cum reporterul Alison Parker (24 de ani) şi cameramanul Adam Ward (27 de ani) sunt ucişi cu sânge rece. Motivele crimei sunt şocante.

Alison Parker şi Adam Ward filmau la ora locală 6:45 dimineaţa, în Moneta, Smith Mountain Lake, un interviu cu Vicki Gardner, directoarea camerei de comerţ din localitate. Fostul lor coleg Bryce Williams (41 de ani), pe numele lui real Vester L. Flanagan, s-a apropiat de ei şi i-a executat cu şapte gloanţe. A filmat întreaga scenă şi a postat-o apoi pe Internet.

Ora 07.00. Trupul neînsufleţit al lui Adam  Ward încă zace lângă camera de luat vederi
Ora 07.00. Trupul neînsufleţit al lui Adam Ward încă zace lângă camera de luat vederi

Totul a durat trei secunde. Logodnica lui Adam Ward se afla în regia de emisie şi a auzit cum cel care trebuia să îi devină soţ peste câteva luni îşi dădea ultima suflare. În acea dimineaţă Alison a adus prăjituri şi baloane pentru a anunţa că s-a logodit cu iubitul ei Chris Hurt (28 de ani), la doar câteva zile după ce îşi serbase ziua de naştere. Un sfert de oră mai târziu, şase maşini de poliţie îl urmăreau pe Williams care încerca să scape pe autostrada 66.

Încolţit, criminalul care a fost dat afară cu poliţia de la postul de televiziune în 2013 după ce a vrut să îşi bată nişte colegi şi care voia să facă un masacru după modelul atacului din aprilie 2007 de la liceul Viginia Tech, când au fost ucişi 32 de elevi, îşi trage un glonţ în cap. Este declarat mort câteva ore mai târziu. Apucă să posteze pe Internet filmul execuţiei. Anchetatorii cred că îşi premeditase din timp atacul. Directoarea camerei de comerţ, Vicki Gardner a fost împuşcată în spate şi se află în stare stabilă la spital.

Executaţi pentru că erau albi

Adam  Ward
Adam Ward

Apropiaţii susţin că în ultimele luni, Bryce avea probleme cu nervii. Se certa cu poliţiştii şi ameninţa pe toată lumea. A atacat-o verbal pe Internet pe Alison Ward acuzând-o de declaraţii rasiste. Şi după crimele de la biserica din Charleston a jurat răzbunare împotriva albilor. Criminalul nu şi-a ascuns chipul în timpul atacului pentru că voia ca gestul lui să fie urmat şi de alţii.


    Ora 07.00. Trupul neînsufleţit al lui Adam  Ward încă zace lângă camera de luat vederi Foto: ap/afp/twitter/facebook
Ora 07.00. Trupul neînsufleţit al lui Adam Ward încă zace lângă camera de luat vederi Foto: ap/afp/twitter/facebook
image
image
image
image
image
image
Dubai, din Emiratele Arabe Unite, votat în clasamentul celor mai sănătoase oraşe jpeg
Vladimir Putin si Kim Jong Un FOTO Profimedia jpg
IMG 2641 jpg
Băile Herculane Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (1) JPG
1 cuplu cu pusculita 1680613060 jpg jpeg
Dunărea  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (1) JPG
elevi romani scoala spania unsplash jpg
lidl jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net