Atenție! În această dimineață se strică vremea! Așteptați-vă la viscol, ninsori, ploi și polei

Ultima actualizare:

    Școlile din București, închise luni
Școlile din București, închise luni

Iarna își arată din nou colții. După patru zile de ger cumplit, meteorologii ne anunță că de azi, până mâine la prânz, va ninge, va ploua, vântul va sulfa în rafale, iar la munte va fi viscol. În sudul țării sunt condiții pentru formarea poleiului.

Gerul se mai domolește,  dar până atunci mai avem de îndurat. Meteorlogii ne atenționează de de azi, după ora 10.00, până mâine la prânz, va fi un val de fenomene extreme.

Va ninge la munte, iar vântul va sulfa nervos, în rafale ce pot ajunge la 70 km/h, viscolind zăpada care se va depune în această perioadă.

În restul țării, vântul va avea intensificări locale şi temporare, cu viteze la rafală de 45 -50 km/h şi vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza formarea poleiului.

Chiar dacă vestul țării  va fi ferit de vânt și ninsori, acolo va ploua, în a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă şi în prima parte a zilei de sâmbătă.

În această dimineață, la ora 8.00, se înregistrau -18 grade la Codlea, -16 grade la Întorsura Buzăului, -17 grade la Focșani, -10 grade în Capitală.

La prânz, valorile vor crește peste zero grade în majoritatea regiunilor, iar la noapte nu va mai fi ger, adică sub -10 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net