UPDATE Codul Fiscal s-a amânat! Luni trebuia să aflăm dacă se ieftinesc hainele, electronicele și mașinile, de la 1 ianuarie 2016

Ultima actualizare:

    Azi va fi reexaminat noul Cod Fiscal
Azi va fi reexaminat noul Cod Fiscal

UPDATE. Discuțiile despre noul Cod Fiscal au fost amânate. Se votează sau nu noul Cod Fiscal? Trebuia să aflăm luni, 24 august, după ora 15.00, când parlamentarii trebuia să se reunească în sesiune extraordinară pentru a vota legea, trimisă la reexaminare de președintele Iohannis. Printre altele, Codul Fiscal stabilește reducerea taxei pe valoare adăugată (TVA) de la 24%, la 19%.

UPDATE Noul Cod Fiscal nu s-a votat. Liderii politici vor să se mai întâlnească o dată, joi, 27 august, pentru a lua o decizie finală.

Mai întâi, Comisia de buget și Comisia Juridică trebuia să decidă dacă noul Cod Fiscal trebuie revotat și dacă da, în ce formă: cu TVA 19% (cât prevede noul Cod Fiscal) sau 20% (cum s-au înțeles președintele, premierul și partidele) și dacă supracciza la carburanți va fi eliminată sau nu.

Însă, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, declara, joi, că este ”o situaţie inedită din punct de vedere procedural”, întrucât ”în mod normal solicitările preşedintelui trebuie să fie adresate Parlamentului cu indicarea articolelor din lege pe care preşedintele le consideră a fi necesare spre modificare, ceea ce nu este cazul”, a declarat Călin Popescu – Tăriceanu, citat de Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
surori varsta combinata cartea recordurilor facebook jpg
Vestimentația în Dacia romană png
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net