Şocant! La 5 ani, Alexandru cântăreşte 120 kg!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Revoltător! Un copil de 5 ani din comuna doljeană Drăgoteşti este crescut în condiţii greu de imaginat. Este atât de gras încât nu se poate ţine pe picioare, iar când i se face foame mama îi dă mâncare de porci. Cu toate astea, autorităţile nu văd nimic în neregulă şi nu iau nici o măsură!

L-am găsit pe Alexandru în curte, aproape dezbrăcat, iar muştele roiau în jurul lui. Imaginea este cumplită. Băiatul este atât de gras încât nu poate să meargă, iar pentru a se deplasa dintr-un loc în altul se târăşte. Scânceşte, din când în când. Alexandru a fost diagnosticat, în urmă cu patru ani, cu obezitate morbidă. A ajuns să cântărească 120 de kilograme, iar în urmă cu două săptămâni, a suferit deja un preinfact. El ar trebui să urmeze un regim, însă părinţii spun că nu au bani pentru a-i oferi tratamentul de care are nevoie.

"Ieri i-am dat să mănânce cartofi fierţi. Atunci când nu se satură îşi rupe carnea de pe mâini. Îmi pare rău de el, dar nu am ce să îi fac. Vreau să îl ajute şi pe el un medic să se facă bine", a spus Mariana Negrici, mama băiatului.Femeia recunoaşte că au fost zile în care nu a avut ce să îi dea să mănânce şi a fost nevoită să îi gătească ştir, o plantă care se dă de mâncare porcilor.

Asistentul social din comună are o declaraţie halucinantă! Susţine că a făcut o anchetă socială acasă la Alexandru, iar acesta este bine îngrijit. ‘'Familia ne-a spus că nu îşi doreşte să ducă copilul într-un centru de îngrijiri. Băiatul nu este maltratat, însă nu merge şi nu vorbeşte. Noi le oferim lunar un ajutor material", a spus Ştefania Căptăţână, asistent social.

Gabriel a slăbit 40 de kilograme!

Povestea lui Gabriel Măcărel, din Botoşani, a făcut înconjurul ţării, în 2008, când băiatul a ajuns la spital după ce a mâncat o oală cu jumări şi i s-a făcut rău. Medicilor nu le-a venit să creadă când l-au urcat pe cântar şi au văzut că puştiul de 1,30 metri înălţime cântărea 100 de kilograme. Abandonat de propria mamă în spital, Gabriel a intrat în grija statului.

2008- Băiatul cântărea 100 de kilograme

simeon stalpnicul png

Specialiştii în nutriţie de la Complexul pentru copii şi adulţi cu dizabilităţi din Botoşani i-au sărit în ajutor, mai ales că băiatul putea oricând să moară în urma unui stop cardio-respirator. În primele şase luni, băiatul a pierdut 20 de kilograme cu un regim bazat pe legume şi fructe.

2011- După dietă a ajuns la 60 de kilograme

simeon stalpnicul png

După trei ani de regim, Gabriel a devenit un copil normal şi cântărea mai puţin de 60 de kilograme la o înălţime de 1,50 metri. Acum, el duce o viaţă normală. „Mănânc salate de legume şi fructe, beau multă apă şi mă simt foarte bine. Nu mai gâfâi când merg, pot dormi şi sunt fericit că am prieteni şi nu mai sunt strigat «Grăsanul»", a spus băiatul. (Nicoleta Livezeanu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net