Bebeluşul căzut de la etaj s-a înţepenit în rufe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miracol! Un bebeluş de zece luni lăsat nesupravegheat de părinţi a căzut de la etajul patru al unui bloc din Iaşi. Rufele atârnate la etajul trei l-au salvat.

Operaţiune de salvare ca-n filme.

Traian Dornea, un taximetrist care trecea, sâmbătă, prin cartierul ieşean Nicolina, a fost alertat de strigătele copiilor care se jucau în faţa unui bloc. Un bebeluş căzut de la etajul patru rămăsese supendat în sârmele de uscat rufe. Micuţul scâncea şi risca să se sugrume fiindcă se zbătea şi, în cădere, se prinsese în cabluri. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a început să escaladeze faţada blocului.

simeon stalpnicul png

După ce a scos copilul dintre cabluri, Traian Dornea a bătut la geamul vecinilor de la etajul 3, care au luat copilul. Bebeluşul a fost dus la spital, dar se află în afara oricărui pericol. Poliţiştii investighează dacă micuţul a fost scăpat sau aruncat de pe geam, iar mama copilului e cercetată, în primă fază, pentru neglijenţă.

Salvat de un taximetrist

“M-am sprijinit de polistiren, de nişte cabluri, m-am ţinut în mâini. Nu m-am gândit la frică, viaţa copilului era mult mai importantă”, a declarat taximetristul  Traian Dornea, care a făcut pe Spiderman ca să salveze copilașul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vremea 1536x1024 jpg
penis jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
rsz legume   shutterstock jpg
oua jpg
Passalacqua lacul como jpg
Pensionar batran bani portofel pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net