Coşmarul Colectiv nu s-a sfârşit! Bilanţul a ajuns la 63 de morţi

Ultima actualizare:

    Mărturiile a cinci tineri care au scăpat din infernul "Colectiv" pot fi citite onlinefoto: Click!
Mărturiile a cinci tineri care au scăpat din infernul "Colectiv" pot fi citite onlinefoto: Click!

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv și-a pierdut viața luni seară (21 decembrie). Este vorba despre un pacient care era internat într-un spital din Marea Britanie, informează Digi24.

Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat de la Spitalul Floreasca la o clinică din Marea Britanie, potrivit unor surse medicale. Un număr de 34 de răniți în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate, dintre care 12 în București, a informat luni (21 decembrie) Ministerul Sănătății. Unul dintre pacienții internați în spitalele din Capitală se află în stare critică. Până în prezent au fost externate 68 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. 

În prezent, la Spitalul Bagdasar Arseni este internat un pacient, la fel ca și la Spitalele Elias și CC Iliescu, la Spitalul de Urgență din București - doi, la Spitalul Grigore Alexandrescu - trei, iar la Spitalul Militar Central - patru. 

Doi dintre patronii clubului Colectiv au fost plasaţi în arest la domiciliu

Tribunalul Bucureşti a admis, luni, contestaţiile la măsura arestului preventiv formulate de doi dintre patronii clubului Colectiv. Astfel, Costin Mincu şi Paul Gancea au fost plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă, scrie Mediafax.

Şi Alin George Anastasescu, patron al clubului Colectiv, va fi cercetat în arest la domiciliu, a decis, luni, Judecătoria sectorului 4.

Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu se aflau în arest din 3 noiembrie, ei fiind acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în dosarul incendiului de la clubul Colectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net