Cât ne costă bradul de Crăciun

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a dat startul la vânzările de brazi de Crăciun! Cu mai bine de o lună și jumătate înaintea Sărbătorilor de iarnă, comercianții se întrec în oferte și promit chiar livrare la domiciliu la data stabilită.

Primii pomi de iarnă au apărut deja la vânzare, ce e drept –nu prin piețe, ci pe internet. Se vând brazi autohtoni, molizi din import, toate mărimile și toate culorile. Prețurile sunt acum promoționale, astfel că oricine poate să își comanda convenabil acum bradul pe care îl va plăti de Crăciun. Unde mai pui că pomul de iarnă va fi livrat la domiciliu, fix în ziua stabilită.

simeon stalpnicul png

”Comercializăm brazi de Crăciun Abies Nordmanniana și Argintii Picea Pungens Glauca, atât tăiați, cât și la ghiveci, în regim en-gross și en-detalil. Pomii au dimensiunile cuprinse între 1 metru și 2,5 metri, iar prețurile sunt între 80-120 de lei, pentru cei la ghiveci, și între 40 și 90 de lei în cazul celor tăiați. Prețurile sunt negociabile în funcție de înălțime, calitate și cantitate”, își promovează Nelu, din Zalău, județul Sălaj, anunțul pe siteurile de mică publicitate.

Se fac deja comenzi pentru brazi verzi sau argintii, tăiați sau cu rădăcină, însă nici cei artificiali nu sunt mai prejos. Mai ales că pot fi folosiți mai mulți ani și sunt mai prietenoși cu mediul înconjurător. Și nici pădurile nu au de suferit de pe urma lor.

În timp ce brazii verzi costă câteva zeci de lei, cei argintii pot urca lejer la câteva sute de lei. La fel și cei artficiali, mai ales dacă vin la client gata împodobiți.

simeon stalpnicul png

”Vindem un set de 15 bucăți brazi de Crăciun de 1,8 metri, artificiali, împodobiți roșu+auriu. Prețul este 350 de lei pentru o bucată. Brazii sunt frumoși, calitate profesională, superioară celei disponibile prin hipermarketuri. Bradul este pliat în cutie, iar podoabele vin atașate într-o pungă de plastic. Se vinde toată cantitatea sau minimum 3-4 buc. la o livrare, prețul fiind în acest caz de 380 lei pentru o bucată”, sună un alt anunț postat zilele acestea pe internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
theriani fenomen jpg
image png
Oua ochiuri FOTO Shutterstock jpg
image png
traian nicola spion ceausescu jpg
camil petrescu si cella serghi jpg
soferi jpeg
Ranca Foto Ranca facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net