Ce animale sălbatice poți cumpăra de pe internet

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cerbi și căprioare, vulpi, lupi, bufnițe sau porci mistreți. Toate orătăniile pământului pot fi cumpărate de pe internet. E ilegal, desigur, dar cui îi pasă?

Cu un singur click, oricine își poate cumpăra astăzi aproape orice animal sălbatic. Unele vietăți se vând pentru a fi sacrificate, altele drept animale  de companie. Reporterii Click! au tocmit pe internet mai multe ”orătănii” și au aflat că în farfuriile multor români porcul mistreț a luat demult locul celui domestic, de Crăciun.

”Puișorii costă 400 de lei, bucata. Hai 350, dacă luați mai mulți. Mai jos nu pot să las, că sunt animale de calitate. Știți și dumneavoastră că au carnea mult mai gustoasă decât a porcului comun, ca să nu mai vorbimm și că e sănătoasă, cu puțin colesterol”, ne-a ademenit un vânzător de porci mistreți din județul Arad. Afacerea bărbatului merge ca pe roate, mulți români fiind deja trecuți pe listele de așteptare pentru livrarea porcului mistreț de Sărbători.

Vrei un animal de companie mai …. exclusivist? Îți poți cumpăra o vulpe sau chiar un pui de lup. ”Este crescut în captivitatate, este o fetiță  adorabilă, jucăușă și deșteaptă”, o descrie vânzătorul pe un site de anunțuri. Prețul, o nimica toată: ”numai” 250 de euro!

Și cerbii sunt la mare căutare. Se vând bine adulții, dar și puișorii de câteva de zile. Cumpărătorii, spun cei care îi comercializează, sunt proprietari de ferme sau pensiuni care vor să se mândrească cu niște animale sălbatice în ograda lor.

”Vindem cerbi și ciute crescute în ferma proprie. Animalele sunt crescute în zona munților Făgăraș. Prețul de pornire pentru un pui este 350 de euro și crește în funcție de mărimea exemplarului, vârstă, etc. Mai multe detalii doar la telefonul din anunț”, spune Ilie, un fermier din Avrig, județul Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net