Ce s-a ales de averea lui Christine Valmy. Regina cosmeticelor i-a lăsat un imperiu financiar fiicei sale

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marina Valmy de Haydu, moştenitoarea unui imperiu financiar creat de mama sa din afaceri cu cosmetice, a luat o decizie radicală.

Şcoala Internaţională de Cosmetică Christine Valmy a avut parte de o relansare după moartea celei care a înfiinţat-o. Decizia a luat-o fiica ei, Marina Valmy, cea care a preluat frâiele afacerii. Purtând mai departe renumele excelenței în estetică și devotamentul ilustrei sale mame pentru facilitarea accesului femeilor la educație și la piața muncii, Marina Valmy preia conducerea Școlii Internaționale de Cosmetică Christine Valmy de la București, cu obiectivul asumat de a reorganiza activitatea acesteia, pentru a o păstra în prima linie a centrelor de profil din România. “Țelul nostru este să aducem metodele și standardele educaționale ale Școlilor de estetică americane în sălile de clasă din România și să stimulăm interesul față de știința și arta estetică. Ma simt onorată sa mă aflu aici, la București, pentru a prelua misiunea și aspirațiile mamei mele și îmi doresc să fiu implicată în continuare în procesul educațional din România", a declarat Marina Valmy.

simeon stalpnicul png

Chrstine Valmy a murit în 2015, la vârsta de 88 de ani, iar în spatele ei a rămas o avere estimată între 70 şi 100 de milioane de euro. Ea a lăsat prin testament ca toate afacerile, bunurile şi banii ei să rămână pe mâna fiicei ei, cea care a ajutat-o în acest business.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net