Cum arată Duster ediția 2018

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un vehicul robust, dar elegant în același timp, care încântă privirea pe șosele, dar nici de la off-road nu se dă în lături. Cam așa se prezintă Renault Duster, ediția 2018. Mai rău e că nu se va comercializa încă în România!

Renault a prezentat primele imagini cu noua generație Renault Duster 2018. Noul model urmează să fie comercializat pe anumite piețe auto, iar schimbările cele mai importante se regăsesc la capitolul motorizări.

Astfel, diesel-ul este un motor 1.5 dCi de 90 sau 110 CP, însă motorizarea de top este cea de doi litri și 145 CP, fără supraalimentare, notează autolatest.ro. Interesant este că Noul Renault Duster 2018, varianta de 2 litri -145 CP, primește și cutie automată, fapt care îi va îmbunătăți sensibil performanțele în mediul urban.

simeon stalpnicul png

Motorizarea de top echipează în prezent doar gama Renault Talisman pentru Coreea de Sud, motorul fiind legat la o transmisie clasică automată cu 6 trepte.

În rest, Dacia pregătește pentru 2018 cea mai mare supriză din segmentul SUV din Europa: un amplu facelift adus modelului Duster. Partea frontală se remarcă prin calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimea percepută a vehiculului. Capota reliefată degajă și ea o puternică impresie de robustețe. În partea din spate, designul accentuează impresia de stabilitate a vehiculului.

simeon stalpnicul png

La interior, planșa de bord a fost complet redesenată, o atenție deosebită fiind acordată ergonomiei. Scaunele au fost și ele schimbate, oferind un plus de confort și o mai bună susținere laterală. ”Materialele, calitatea finisării și a asamblărilor au fost și ele îmbunătățite. Impresia de calitate a habitaclului este perceptibilă de îndată ce te instalezi în interior”, scrie autolatest.ro.

În plus, capacitatea de depozitare a fost sporită prin introducerea unor noi spații, ingenioase. Noul Duster propune totodată o serie de echipamente inedite în gama Dacia, așteptate de clienți: sistem «multiviewcamera», senzor de depășire în unghiul mort, airbag-uri cortină, sistem de climatizare automată, card de acces mâini libere și sistem de activare automată a farurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net