Cum își promovează comuna sexi-primărița din Arad

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se numește Irina Onescu și este cea mai tânără primăriță din România. Nu doar frumusețea o ridică în ochii lumii. La doar 31 de ani, chiar reușește să facă minuni pentru comunitate!

În trecut producatoare la postul muzical MTV și organizatoare de festivaluri de muzică, Irina Onescu a părăsit Capitala în urmă cu câțiva ani și s-a instalat într-un sat arădean cu doar 500 de locuitori. A candidat ca independent și a câștigat la diferență de câteva voturi față de contracandidatul ei. Primărița din Petriș s-a acomodat rapid  și a ajuns chiar să adore traiul la țară. Tânăra nu ratează nici o ocazie ca să ridice în slăvi gospodăriile sătești și să pună umărul la provorarea stilului de viață simplu și sănătos din mediul rural.

Deunăzi, Irina Onescu a pornit campania ”Musafir la țară”, prin care încurajează turiștii să vină la Petriș pentru a petrece weekendul de 1 decembrie în gospodăriile sătenilor.

”Pitită pe o vale ce se varsă în râul Mureș, la poalele munților Zarand, se așterne comuna arădeană Petriș, cu cele șase sate ale ei: Ilteu, Seliște, Petriș, Corbești, Roșia Nouă și Obârșia. Greu de crezut că te-ai "rătăcit" vreodată prin aceste locuri. Și totuși, păcat că nu ai făcut-o! Aici, la noi la țară, aerul este mai curat, apa mai limpede, pădurea mai deasă, iarba mai verde, laptele mai alb și mierea mai dulce. Și pentru că nu vrem să fim singurii care se bucură de toate aceste binecuvântări, te invităm și pe tine să petreci un sfârșit de săptămână alături de noi. De Ziua Națională a României mai multe gospodării de pe Valea Petrișului se pregătesc de oaspeți, iar tu poți fi unul dintre ei. Trăiește românește alături de gazdele noastre, descoperă gustul bunătăților de casă și experimentează traiul autentic de la țară!”, scrie tânăra pe pagina personală de pe rețele sociale.

Vă tentează? Trebuie să știți că mai multe gazde s-au înscris deja în program și se întrec în oferte care mai de care mai tentante. Familia Fărău Daniel și Aurica, spre exemplu, din satul Roșia Nouă, comuna Petriș, pune la bătaie 4 locuri în 2 camere duble cu baie comună, în perioada 1 decembrie – 3 decembrie, pentru doar 200 de lei/persoană/sejur. Toate mesele se servesc împreună cu familia și nu se percepe tarife, iar în după amiaza zilei de sâmbătă, 2 decembrie, toți musafirii vor participa la Pomana Porcului, unde vor mânca pe săturate și vor putea asculta colindele dubașilor din Roșia Nouă.

”Ca aproape în orice curte de la țară, aici veți găsi vaci și viței, porci, păsări, câini și pisici. De pe masă nu vor lipsi bunătățile autentice. Biserica de lemn din Roșia Nouă, monument istoric din sec XVIII, este la 1 km distanță, iar pentru excursii la moara de apă de la Obârșia sau la atelierul de țesut, gazdele dumneavoastră vă pot duce cu... tractorul. Haide, lume, la Petriș!”, îi încurajează sexi-primărița pe turiști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net