Cum să transformi dansul mirilor în atracția serii la o nuntă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dansul mirilor este un moment din ce în ce mai bine pregătit de tinerele cupluri. Fie că este vorba de un dans simplu pe o singură melodie, sau un adevărat show în care sunt implicați și invitații, primul dans al serii la o nuntă trebuie să aibă farmec, să fie autentic, să fie natural și, mai ales, să fie o adevărata plăcere.

Acest scenariu este unul ideal având în vedere că în multe cazuri, din cauza emoțiilor sau a altor factori, dansul din seara respectivă este sub asteptări. 

Pregătirile numeroase de dinaintea nunții sau faptul că unul sau ambii parteneri nu sunt foarte pricepuți în “ale dansului”, cât și presiunea susținerii unei coregrafii în fața  prietenilor și a familiei pot constitui factori de stress suplimentar pentru mulți dintre tinerii căsătoriți. De aceea mulți dintre aceștia preferă să lase dansul mirilor în planul secund sau să îl privească cu reținere. 

Ce puteți face?

Exersați! Chiar dacă nu vă pricepeți la dans sau simțiți că nu puteți face asta într-un mod firesc și natural, nu înseamnă ca nu puteți  învăța. În nenumărate cazuri, foarte mulți dintre cei care au pășit pentru prima dată într-o sală de dans și au beneficiat de lecții private cu instructorii potriviți au conștientizat că de fapt le place să danseze și au continuat cursurile și după nuntă. Nu trebuie să fiți talentați în mod deosebit ci doar să priviți dansul cu relaxare și bucurie și lucrurile vor veni de la sine. 

Cum alegi instructorii potriviți?

Sunt foarte mulți “dansatori buni” însa cel mai important este să alegeți un instructor bun. Acesta trebuie să fie o persoană răbdătoare și cu experiență în ceea ce presupune pregătirea unui dans al mirilor. De asemenea, să vă poată ajuta și în realizarea unei coregrafii care să vi se potrivească pe oricare dintre piesele voastre preferate. În realizarea coregrafiei acesta va ține cont de multe aspecte care pot face diferența precum:  cum va fi rochia miresei, cât de înalte sunt tocurile sau cum este amplasat ringul de dans față de așezarea invitaților la mese.

Profesorii școlii de dans Rigadonne au studiat ani de zile acest fenomen, au urmărit trendurile de la an la an în ceea ce privește coregrafia și și-au dedicat timpul perfecționându-se în arta pedagogică de a învăța oameni care nu au dansat niciodată să se miște fără emoții pe ringul de dans. Secretele care stau la baza reușitei sunt: repetiția și lucrul psihologic- prin care omul înțelege că momentul este al lui și al partenerului(ei), că este unic, distractiv și trebuie savurat în întregime.

Sub motto-ul “voi veniti cu melodia, noi facem coregrafia” , Răzvan și Antonia, instructorii de la Rigadonne reușesc să creeze an de an momente reușite pentru tinerii care aleg să le urmeze lecțiile private. Fie că este nevoie de o lună de repetiții sau de doar 2 săptămâni, rezultatele sunt spectaculoase. Primul dans al mirilor devine un moment distractiv iar tinerii căsătoriți se pot exprima liber și relaxat pe orice gen muzical. 

“Încercăm să demontăm acest mit al stresului atribuit dansului mirilor. Credem că fiecare pereche poate avea un moment deosebit în deschiderea nunții dacă învață să privească dansul în general dintr-o perspectivă prietenoasă. Îi încurajăm pe cursanții noștri să aleagă melodiile sau stilurile de dans preferate și care să îi reprezinte, tocmai pentru a-i ajuta să se simtă liberi pe ringul de dans și să se bucure din plin de acest moment.” Răzvan, instructor Rigadonne. 

Un nou trend la nunți : show-urile de grup 

simeon stalpnicul png

În ultimii ani, show-urile de grup au început să facă deliciul invitaților în cadrul nunților, aceștia nemaifiind doar spectatori ci participând activ în coregrafie. Fie că vorbim de o coregrafie prestabilită cu un număr de prieteni la care se pot alătura pe parcurs și ceilalți invitați, sau de o coregrafie spontană cu ajutorul instructorilor prezenți în cadrul evenimentului, momentul va ramâne cu siguranță o amintire deosebită și va fi imortalizat de către fotografi.

Trupa de dans Rigadonne propune o abordare a petrecerii cu show-uri incendiare ce surprind plăcut invitații. Show-ul este atât spectaculos cât și interactiv și în final toată lumea dansează și se distrează. Show-ul de dans este memorabil prin strălucire, eleganță și energie și sigur va fi amintit ca fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale serii. Coregrafiile alese pentru grup sunt unele cu pași și miscări simple, repetitive, astfel încât toată lumea să se poată alătura. Piesele sunt de cele mai multe ori piese foarte cunoscute și cu o energie pozitivă. 

“Anul trecut foarte bine a prins la public piesa lui Justin Timberlake- Can’t Stop the Feeling. Este o piesă dinamică, energică și cu un vibe pozitiv care te face pur și simplu să vrei să te miști. Am avut coregrafii de grup foarte reușite pe această piesă în cadrul nunților și în care am reușit să ridicăm la dans oameni de toate vârstele” povestește Antonia, instructor Rigadonne.  

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Asadar, dacă vreți să construiți un moment memorabil pentru primul dans al nunții cu echipa Rigadonne, Antonia și Răzvan vă asteaptă în cadrul studioului Con Sabor de pe Strada Ionel Perlea Nr. 8 (langă stația de metrou Izvor) unde,pas cu pas, lecție după lecție, corpul vostru va descoperi feluri noi în care poate să se miște în armonie cu muzica și cu partenerul(a).

Pentru mai multe detalii și informații îi puteți contacta pe site-ul www.dansul-mirilor.com sau www.rigadonne.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cumparaturi supermarket alimente  shopping verifica garantia pret jpeg
image png
euro valuta bani pixabay jpg
Caldura canicula vara FOTO Shutterstock
gandaci de bucatarie jpeg
menopauza jpg
resort zanzibar facebook jpg
carte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net