Cuţitarul din Centrul Vechi a venit râzând în ŢARĂ. Nu are nicio milă pentru victimă

Ultima actualizare:

    (Foto: Romania TV)
(Foto: Romania TV)

Cuţitarul din centrul vechi a fost adus de poliţie în ţară: pe aeroportul Otopeni, el a zâmbit şi a spus că nu are nicio milă pentru victimă. Tânărul a fost prins in Spania, iar acum este acuzat de tentativă de omor.

Cuţitarul de 28 de ani a fugit în Spania după ce în urmă cu două luni a înjunghiat şi a bătut cu bestialitate un tânăr în Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul a declarat că de fapt el a fost cel atacat, potrivit România TV.

"L-ai injunghiat pe omul ăla de 7 ori, te-ai gândit că poate-l omori? - Nu, nu m-am gândit, pentru că eram strâns de gât. De ce ai făcut asta? - Pentru că a sărit pe mine. De ce aveai un cuţit în buzunar? - Nu-l aveam în buzunar. Te-ai gândit la familia lui? - Dar el s-a gândit la familia mea? Am o fetiţă de 3 ani, el s-a gândit", le-a spus infractorul jurnaliştilor.

Scandalul a pornit din cauza unei fete. Tânărul bătut a încercat să intre în discuţie cu ea. Deranjată, Tânăra a chemat mai mulţi prieteni în ajutor. Cinci agresori s-au năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele. Cătălin Şerban a scos şi un cuţit, cu care l-a înjunghiat în abdomen. Din fericire, acesta a supravieţuit.

Atacatorul a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. El este acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net