De ce vrea Oprescu să fie transferat sub pază la Spitalul Universitar

Ultima actualizare:

    Oprescu a fost arestat în 6 septembrie, iar avocaţii săi au cerut înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu
Oprescu a fost arestat în 6 septembrie, iar avocaţii săi au cerut înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu

A ajuns la spital de două ori în mai puţin de 24 de ore, iar acum vrea să meargă iar la control. Avocaţii lui Sorin Oprescu (63 de ani) au depus marţi o cerere la comisia de la Arest, unde au cerut ca edilul să fie consultat de medicii săi curanţi, pentru problemele cardiace.

Fostul primar al Capitalei a cerut marti să fie transferat sub pază, pentru investigaţii medicale, la Spitalul Universitar din Capitală, unde în trecut a fost director.

Sorin Oprescu a cerut în scris, conducerii Centrului de Reţinere şi Arest preventiv, să fie dus la medic: “Solicit să fiu contra cost transportat sub pază, la o unitate medicală din sistemul public respectiv la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în vederea efecturării de investigaţii amănunţite”, potrivit stirileprotv.ro.

Oprescu i-a nominalizat chiar şi pe medicii care ar trebui potrivit lui să-i facă investigaţiile. E vorba despre doi cardiologi cu experienţă.

Luni, Oprescu s-a plâns de dureri în piept şi a fost scos din arest şi dus la Spitalul “Sfântul Ioan”. Potrivit avocatului,  se pare că acesta ar fi făcut un posibil infarct. Dar, edilul s-a intors însă repede în arest, pentru că doctorul de gardă a stabilit că a avut doar un puseu de tensiune.

Miercuri, solicitarea lui Oprescu va fi analizata de şefii arestului. Oprescu mai suferă de diabet şi e insulino-dependent.

Este închis pentru luare de mită

Sorin Oprescu este închis din data de 6 septembrie. El este acuzat că a primit mita 25.000 de euro de la patronul unei firme care dorea să se asigure că are un contract ferm cu primăria şi că va fi plătit pentru munca prestată. Oprescu a susţinut însă că banii reprezentau un împrumut şi le-a cerut judecătorilor să îi schimbe măsură arestului preventiv cu arestul la domiciliu.Cererea urmează să fie judecată săptămâna această la Tribunalul Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
rusalii jpg
mario iorgulescu jpg
Ion Vianu, la Conferințele Teatrului Național jpeg
examen jpg
canicula 2024 jpg
NDAmaGFzaD02Nzc3ZTBlM2ZjMTEwNGJkNjM5MGM2YmNhMTE0YzRhNw== thumb jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net