După modelul Tăriceanu, Şova s-a băgat şi el în faţă la permise auto

Ultima actualizare:

    Dan Șova, deghizatfoto: Cornel Zainea
Dan Șova, deghizatfoto: Cornel Zainea

Deputatul USR Cornel Zainea a povestit, pe Facebook, cum fostul senator PSD Dan Şova a fentat coada de la permise auto cu ajutorul unui angajat al instituţiei, după modelul patentat de Călin Popescu Tăriceanu.

„Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliţie, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile.

După ce plătesc taxa la un ghişeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine şi mă aşez la coadă. Aveam 5 persoane în faţă, 2 ghişee erau funcţionale. Aşadar un timp de aşteptare foarte mic.

Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în faţă pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc faţa teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Şova, chiar el!

La ieşirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-şi pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Ca un veritabil jurnalist de investigaţie îi urmăresc afară şi îl văd pe cercetatul penal mulţumindu-i cu o strângere de  ână «pilei» (foto) care l-a ajutat să nu-şi irosească 7 minute din viaţă stând la rând ca o persoană normală.

Nu ştiu ce concluzie să trag dar mă întreb dacă vom reuşi vreodată să ne vindecăm de aceste metehne.

P.S. Evident că n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totuşi personalul e tânăr, civilizat, operativ. Păcat că sunt foţaţi să facă asemenea matrapazlâcuri.

#ziuacaşmecherii“, a scris Zainea pe Facebook.

În luna august, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a mers să îşi reînnoiască permisul de conducere, dar nu a rămas la coada formată în faţa Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o uşă din curtea interioară, unde era aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net