Gabriel Oprea a scăpat de sechestrul instituit pe o parte din avere

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea și-a susținut nevinovăția încă de la început
Gabriel Oprea și-a susținut nevinovăția încă de la început

Fostul ministru de interne Gabriel Oprea a obținut o victorie în instanță, la doar câteva zile de la schimbarea puterii în România. Instanța Supremă a decis să înlăture sechestrul asigurător instituit pe patru din imobilele pe care le deține în proprietate. Oprea este oficial pus sub acuzare pentru moartea polițistului Bogdan Gigină.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat curs cererii venite din partea lui Gabriel Oprea și a ridicat sechestrul impus de DNA pe patru din cele opt imobile deținute de acesta. Oprea, pus sub acuzare pentru moartea polițistului Gigină, își poate gestiona după bunul plac avutul. E vorba de un apartament situat în București și cota indiviză din terenul aferent acestuia; 50% din imobilul situat în București și cota indiviză din terenul aferent acestui apartament, imobil evaluat; un imobil cu destinație de spațiu comercial situat în București și cota indiviză din terenul aferent; un imobil situat în București compus din teren și construcție, cu o suprafață construită la sol de 197 mp și o suprafață utilă de 627,65 mp.

Judecătorii au menținut însă sechestrul pe alte patru imobile aflate în proprietatea lui Gabriel Oprea, instituit prin ordonanța nr. 905/P/2015 din 6 decembrie 2016 a Direcției Naționale Anticorupție. Tot vineri, magistrații au ridicat sechestrul de pe trei imobile deținute de Ana Maria Tudor, fiica lui Gabriel Oprea, notează Agerpres.

Gabriel Oprea, Petre Mazilu (administratorul firmei General MPM Impex SRL) și Adrian Corcodel (șeful echipei care efectua lucrări în zona în care s-a produs accidentul în care a murit polițistul Bogdan Gigină) au fost puși sub acuzare de DNA pentru ucidere din culpă în data de 7 decembrie 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net