Imagini impresionante de la înmormântarea Iulianei Gătej

Ultima actualizare:

    Iuliana Gătej a fost înmormântată în oraşul natal, la Focşani foto: vrancea24
Iuliana Gătej a fost înmormântată în oraşul natal, la Focşani foto: vrancea24

Durere fără margini duminică (27 decembrie), la Focșani. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Iuliana Gătej, șefa secției social a redacției Observator Antena 1. Jurnalista şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident rutier petrecut în localitatea Dumbrăveni (judeţul Vrancea) în noaptea de Ajun, când se întorcea acasă, la părinți, pentru a petrece împreună sărbătorile de Crăciun.

Iuliana Gătej, sau Fluturica, aşa cum era alintată de colegii din redacţie, a avut alături de ea, pe ultimul drum, zeci de colegi şi prieteni apropiaţi din televiziune. Slujba de înmormântare a fost oficiată de 12 preoți, în frunte cu protoiereul Focşaniului, Eduard Bran. Dispariția ei fulgerătoare i-a îndurerat pe toți, chiar şi pe cei care nu au cunoscut-o.  


    foto: vrancea24
foto: vrancea24

Focşănenii, impresionaţi de tragedia prin care trece familia jurnalistei Iuliana Gătej, decedată într-un accident rutier în Ajunul Crăciunului, au filmat întregul cortegiu funerar, care s-a întins pe o distanță de câteva sute de metri, informează Vrancea24. Iuliana Gătej își va dormi somnul de veci în Cimitirul Nordic.


    foto: vrancea24
foto: vrancea24

Iuliana Gătej, în vârstă de 30 de ani, şi-a găsit sfârşitul în noaptea de Ajun într-un teribil accident de circulaţie petrecut pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Tânăra se afla la volanul unui Range Rover şi se îndrepta spre oraşul natal, unde trebuia să ajungă pentru a petrece Sărbătorile de iarnă cu familia ei. Potrivit Poliţiei Rutiere din Vrancea, Iuliana a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc. Ea mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net