Încă doi miniştri turnaţi în scandalul Microsoft

Ultima actualizare:

    Adriean Videanu a fost arestat preventivFoto Click!
Adriean Videanu a fost arestat preventivFoto Click!

”Caracatiţa Microsoft” atrage în instanţă VIP-uri, ca muştele la borcanul cu miere, iar acestea fac dezvăluiri şocante. Arestat deja în dosar, fostul ministru din cabinetul Boc, Gabriel Sandu, a declarat în faţa procurorilor, că bani din afacere au ajuns şi la colegii săi, Radu Berceanu şi Adriean Videanu.

Arestat de la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut pentru că a luat mită 3 milioane de euro în ”dosarul Microsoft”, Gabriel Sandu nu mai vrea să fie singur la închisoare. Potrivit Realitatea Tv, care citează surse din anchetă, fostul demnitar a declarat în faţa procurorilor că ”o parte din mita vehiculată în dosar a ajuns la foştii miniştri Radu Berceanu şi Adriean Videanu precum şi la fosta şefă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase”. Sandu ar fi dezvăluit şi ce urma să se întâmple cu banii: trebuiau să fie folosiţi în campania electorală. Adriean Videanu şi Roberta Anastase au dezminţit acuzaţiile fostului lor coleg. ”Resping categoric orice asociere a numelui meu cu «dosarul Microsoft». Nu am avut nici un fel de legătură cu acest contract”, a declarat Videanu, pentru Realitatea TV.

Radu Berceanu
Radu Berceanu

În ”dosarul Microsoft”, mai mulți foști miniștrii PDL și PSD și oameni importanți de afaceri sunt acuzați că au luat milioane de euro mită pentru prelungirea licențelor gigantului american în România. Fostul ministru al comunicațiilor, Gabriel Sandu, primarul din Piatra-Neamț, Gheorghe Ștefan, și oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru sunt deja arestați. Mai sunt cercetați foștii miniștri PSD Ecaterina Andronescu, Șerban Mihăilescu, Dan Nica.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net