Lucrările la cea mai frumoasă autostradă din țară au fost finalizate

Ultima actualizare:

    Șoseaua Gilău - Nădășelu a fost finalizatăFoto: captură foto/Youtube
Șoseaua Gilău - Nădășelu a fost finalizatăFoto: captură foto/Youtube

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură (API) au anunțat că tronsonul Gilău – Nădășelu a fost finalizat. Șoseaua ar putea fi dată în folosință în vara anului viitor, dacă va fi terminat și Podul de la Gilău.

Așadar, reprezentanții API estimează că, deși lucrările au fost finalizate, autostrada ar putea fi dată în folosință abia peste zece luni, dacă se va construi și Podul Gilău, informează Economica.net.

„Tronsonul de autostradă finalizat de către constructorul UMB va rămâne închis circulației publice minim zece luni până se va finaliza viaductul  peste râul Someș de la Gilău și se va realiza conexiunea cu lotul executat de Bechițel în 2009.”

Până atunci, șoseaua ar putea fi folosită pentru filmările unor pelicule străine, cum ar fi „Fast & Furious” sau „Taxi Driver”, după cum comentează membrii forumului API. Lucrările la cei 8,7 kilometri ai tronsonului de lângă Cluj au început în 2014, iar finalizarea se preconiza pentru luna noiembrie, în proporție de aproximativ 94%. Cert este că s-au cheltuit 258 de milioane de lei fără TVA pentru această autostradă.

"În sfârșit, după o rușine națională de care suferim de 4 ani de zile, putem să vă arătăm că au început lucrările la ciotul de 800 de metri din Autostrada A3 care trebuie să conecteze tronsonul Gilău-Câmpia Turzii de lotul-muzeu Gilău-Nădășelu care este deja finalizat".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
sah pexels jpg
traseul meditatiei1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net