E oficial! Operaţiile estetice i-au adus moartea

Ultima actualizare:

Raportul necropsiei arată ca şi cauză a decesului apariţia unui edem cerebral. Diagnosticul actual este diferit de cel stabilit iniţial în certificatul constatator al decesului, atunci când legiştii au precizat că moartea ieşencei ar fi fost provocată de o tromboză pulmonară. Astfel, concluzia finală este că decesul Marianei Ciubotariu ar fi fost provocat de mai mulţi factori, fiind declanşat însă de stresul perio­pe­rator.

"Nu este vorba de termenul propriu-zis al stresului, cel care provoacă depresii. În caz medical, e vorba de o slăbire a organismului, provocată, cel mai probabil, de celelalte operaţii estetice", a explicat un medic.

Potrivit specialiştilor, stresul perioperator ar fi dus la o secreţie inadecvată a hormonului antidiuretic, cel care controlează apa din organism. Ulterior, s-ar fi ajuns la un exces de apă în celule, iar în final la edem cerebral, adică o acumulare în exces de apă în ţesutul cerebral. Olga Tănase, mama concubinului Marianei Ciubotariu, a menţionat că autorităţile ar încerca "muşamalizarea" cazului.

"Eu nu mă voi lăsa până când nu se va face dreptate. Cum e posibil ca, iniţial, să se stabilească o cauză a morţii, iar acum să fie alta? Mai ales că medicul nu s-a schimbat. Cum să fie fata stresată, în condiţiile în care nu era la prima operaţie de acest gen? Ar fi putut fi stresată la primele operaţii, dar nu acum! Stresul duce la nebunie, în cel mai rău caz, dar nu te omoară. Vom cere expertize peste expertize până adevărul va ieşi la iveală", ne-a spus Olga Tănase.

Medicul care a ­efectuat operaţia estetică, ­Lucian Popa, este cercetat în prezent în trei dosare penale: două la Poliţie şi unul la Parchet. În ultimul dintre ele, acuzaţiile sunt de omor calificat, în urma plângerii făcute de familia Marianei Ciubotariu. Lucian Popa nu a comentat.

Click!spune

Februarie 2013. Marianei Ciubotariu i s-a făcut rău imediat după ce a fost su­pusă unei intervenţii chi­rurgicale de corecţie a unui implant mamar, re­alizată de doctorul Lucian Popa, în cadrul OminiClinic, din Iaşi. Ea se afla la a treia operaţie la sâni, precedentele fiind efectuate de acelaşi medic. Mariana a lăsat fără mamă şase copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net