Pe Şoseaua Babelor mergi pe proprie răspundere

Ultima actualizare:

    Şoferii ignoră indicatoarele de circulaţie care interzic accesul pe DJ713
Şoferii ignoră indicatoarele de circulaţie care interzic accesul pe DJ713

12 milioane de euro s-au investit într-o şosea, pe care, la 4 ani de la inaugurare, accesul maşinilor este tot interzis. Vorbim despre Şoseaua Babelor, cum mai e cunoscut Transbucegiul.

Peste numai câteva săptămâni, mai exact la sfârşitul lunii august, se vor împlini patru ani de când drumul judeţean 713, Transbucegiul, era inaugurat cu surle şi trâmbiţe de către autorităţi în frunte cu Elena Udrea, pe vremea aceea Ministrul Turismului. Astăzi, la intrarea pe şosea scrie mare ACCESUL INTERZIS! Drumul spectaculos de munte te urcă la 2000 de metri altitudine, până în parcarea de la Piatra Arsă. În 2010, constructorii promiteau o şosea lungă de 16 kilometri, cu două benzi de circulaţie. În realitate însă, drumul este atât de îngust pe alocuri încât şoferii trebuie să se aştepte unii pe alţii.


    Chiar la intrarea pe traseu e un panou cu «Interzis circulaţiei publice»;  Parcarea de la Piatra Arsă  e plină de maşini
Chiar la intrarea pe traseu e un panou cu «Interzis circulaţiei publice»; Parcarea de la Piatra Arsă e plină de maşini

Din anul 2013, de la marea inaugurare şi până acum, autorităţile n-au reuşit nici să consolideze şoseaua care se surpă pe alocuri şi nici să monteze parapeţii de protecţie pe întreaga şosea. Astfel, drumul s-a transformat într-un real pericol. Deşi la intrarea pe şosea sunt cel puţin 10 indicatoare de circulaţie care avertizează şoferii că şoseaua este în lucru şi prezintă pericole, aceştia nici măcar nu opresc să vadă despre ce este vorba. Şi totuşi turiştii care nu vor să îşi pună viaţa în pericol, dar vor neapărat să parcurgă Transbucegiul, pot apela la firmele de transport private, care organizează un traseu complet.

simeon stalpnicul png

Un lucru este cert: deşi şoseaua Transbucegi figurează ca fiind în reparaţii, în realitate pe traseu nu există nici utilaje, nici muncitori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
centrala jpeg
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net