Porcul de Crăciun se vinde pe Internet cu 10 lei /kg
Ultima actualizare:
Preţurile sunt negociabile, în funcţie de câţi porci se cumpără şi cât de departe locuieşte vânzătorul de oraşul cumpărătorului. „Am opt bucăţi în bătătură care au între 90 şi 110 kilograme. Dacă lumea îmi cere porci tăiaţi, atunci taxez şi manopera care e undeva de 50 de lei pentru tăierea şi prăjirea porcului", zice un sătean din comuna Unguraş care şi-a postat anunţ pe un site că vinde porci.
Astfel, un porc crescut la ţară, cu o greutate de 110 kilograme, tăiat şi prăjit costă 1.150 de lei. La târgurile de animale din judeţ, kilogramul de carne de porc, în viu, este la 8-9 lei. Anul trecut, kilogramul de carne de porc în viu se vindea cu 7,5 lei.