Pregăteşte bonurile! Mai sunt 4 zile până la loterie

Ultima actualizare:

    La extragerea specială din a doua zi de Paşte statul pune la bătaie premii de un milion de lei
La extragerea specială din a doua zi de Paşte statul pune la bătaie premii de un milion de lei

De când a fost anunţată o tombolă cu premii de un milion de lei, românii au devenit subit colecţionari de bonuri fiscale. Mai sunt patru zile până la prima extragere, la care vor participa bonurile emise în perioada 2 februarie - 28 martie.

Câteva zeci de români ar putea câştiga sume mari de bani, la prima Loterie a Bonurilor Fiscale, organizată de Guvern. Click! vă spune toate informaţiile necesare despre acest eveniment.Când este extragerea. Prima extragere este ocazională, adică programată în a doua zi de Paşte, 13 aprilie. Apoi, din luna iulie, până la sfârşitul anului, în prima duminică după data de 15. Guvernul a anunţat că vor mai fi şi alte extrageri ocazionale, una de Crăciun.Cine poate participa. La tombolă poate participa orice român, indiferent de vârstă, dacă are un bon fiscal emis în ţara noastră. Bonul trebuie să fie emis de un aparat de marcat electronic fiscal.Ce câştigăm. Fondul de premiere este de un milion de lei. Suma va fi împărţită celor care au bonuri fiscale, emise în perioada menţionată, care au toate datele vizibile, declarate câştigătoare după extragere. Se vor extrage două numere. Primul va fi suma de pe bonul fiscal, între 1 şi 999 lei, inclusiv TVA, fără mărunţiş. Al doilea număr reprezintă data emiterii bonului. Pentru a fi validat, bonul trebuie să îndeplinească toate aceste condiţii.Unde aflăm numerele câştigătoare. Extragerea va fi în direct la TVR, la o oră ce va fi anunţată azi. Rezultatul extragerilor va fi afişat imediat pe paginile de Internet ale Ministerului de Finanţe (www.mfin.ro), FISC-ului (www.anaf.ro), Loteriei Române (www.loto.ro). Rezultatul va fi publicat pe aceste site-uritimp de 30 de zile după extragere.Unde revendicăm premiul. Dacă aveţi un bon fiscal câştigător, trebuie să îl depuneţi, în original, la orice unitate a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), alături de copia actului de identitate şi de o cerere-tip. Aveţi la dispoziţie doar 30 de zile de la extragere.Când primim banii. Ministerul de Finanţe va face plata câştigurilor, în 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea de către ANAF a bonurilor fiscale depuse.

Vânzări-record de role pentru casele de marcat

După demararea în forţă a controalelor ANAF, care se soldează de multe ori cu amenzi uriaşe şi cu închideri de magazine, comercianţii s-au repezit la magazinele specializate să-şi procure case de marcat şi role din hârtie pentru acestea. Reprezentanţii firmelor de profil spun că vânzările au crescut cu peste 70% în ultima lună. Ce înseamnă această creştere? Ori că au crescut într-un mod extraordinar vânzările, ceea ce e greu de crezut, ori comercianţii au început să elibereze bonuri fiscale de când inspectorii ANAF şi-au intensificat acţiunile de control, mai exact începând cu data de 1 martie.

“Vânzările noastre au crescut în ultima lună cu circa 60-70%. Ar fi trebuit să fie mai mari, dar mulţi dintre clienţii noştri şi-au găsit alţi distribuitori din alte judeţe, procurându-şi de multe ori role de marcat care nu sunt conforme”, a declarat o angajată a IIRUC Suceava, firmă specializată în comercializarea de case de marcat şi role de hârtie pentru acestea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net