Primarul Marian Vanghelie, audiat la DNA

Ultima actualizare:

    Primarul Marian Vanghelie a dat declaratii la DNA
Primarul Marian Vanghelie a dat declaratii la DNA

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit la DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor, în dosarul privind votul din Diaspora, de la alegerile prezidenţiale.

Marian Vanghelie a spus, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că nu ştie în ce dosar a fost citat să dea declaraţii, urmând să afle mai multe informaţii după discuţiile cu procurorii.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că Marian Vanghelie a fost citat în calitate de martor, în dosarul privind organizarea, în secţiile de votare din străinătate, a alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014.

Procurorii fac cercetări cu privire la faptă, şi în acest stadiu al anchetei, strânge probe în dosarul privind problemele la votul din Diaspora.

Faptele sesizate în plângeri sunt abuzul în serviciu, neglijenţa în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

La ambele tururi ale alegerilor prezidenţiale, din 2 şi 16 noiembrie, românii din străinătate au ieşit la vot în număr record, însă în mai multe capitale europene, cozile au fost uriaşe, iar mii de oameni nu au mai putut vota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net