Mazăre jr. şi-a făcut bar pe plajă, la Mamaia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe timpul verii, Răducu, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre, are o nouă activitate: administrează un bar pe litoral.

Amenajarea spaţiului de distracţie te duce cu gândul la o destinaţie exotică. Tinerii care vin aici se vor relaxa la un bar construit din lemn, învelit în stuf, intimitatea fiind asigurată de perdele albe. Inaugurarea "Cabo Beach", situat în nordul staţiunii Mamaia, a avut loc joi seara, într-o atmosferă incendiară susţinută de fete frumoase şi de Puya.

Rapperul i-a dedicat primarului noua sa piesă "Bagă bani". Radu Mazăre a profitat de ocazie şi a făcut cadouri domnişoarelor parfumuri, farduri, ceasuri şi poşete. "Are dreptate Puya, şi la neveste bagi bani mai mult. Din moment ce sunt prietenele mele şi au venit cu mine aici înseamnă că merită", a spus Mazăre.

Radu Mazăre, alături de admiratoare

simeon stalpnicul png

Răducu spune că investiţia de pe plajă s-a ridicat la 10.000 de euro. "M-a ajutat şi mama cu nişte bani, tata mai puţin şi cu ce m-am mai descurcat eu", a mărturisit Răducu Mazăre. Însă, când a venit vorba de denumirea clubului de pe plajă, s-a consultat cu apropiaţii: "Inspiraţia a venit după ce m-am consultat cu prietenii. Ştiu că în Mexic, un sat pescăresc poartă numele de Cabo", a mărturisit el.

Plaja va fi deschisă tuturor şi nu îşi doreşte să devină una de fiţe. "Am multe surprize pentru această vară, însă nu vreau să le deconspir de pe acum. Pot doar să spun că aici vor fi multe petreceri tematice şi mulţi invitaţi surpriză", a adăugat el. De bunul mers al afacerii se va ocupa personal. După ce va pleca de la muncă, el fiind angajat pe post de consilier la o firmă din Portul Constanţa, se îndreaptă spre plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net