Şi-a abandonat gemenele pentru o slujbă în Anglia?

Ultima actualizare:

    Mihaela Boghian  a băgat divorţ şi  a plecat din ţarăFoto: AP
Mihaela Boghian a băgat divorţ şi a plecat din ţarăFoto: AP

Mama care şi-a lăsat fără milă gemenele în scara unui bloc a ajuns „vedetă” în Anglia. Ziariştii de la Daily Mail au scris pe larg despre Mihaela Boghian. Ei susţin că femeia vrea acum să munceacă în Anglia, la cules de fructe.

Şi-a aruncat fără milă fetiţele în scara întunecată a unui bloc din Capitală, a băgat divorţ de soţul care i-a dat încă o şansă de a-şi creşte copiii şi a plecat de acasă, din Piatra Neamţ.

Presa din Anglia scrie că Mihaela Boghian a făcut toate aceste gesturi oribile de dragul unei slujbe mai bine plătite, şi anume la cules legume şi fructe la ei în ţară. De România pare să nu o mai lege nimic, mai ales că toată lumea i-a pus ştampila de „mamă-monstru”, iar Marius Boghian, soţul ei, vrea să-şi crească fetiţele în linişte.

Antonia şi Yasmina   au acum 11 luni
Antonia şi Yasmina au acum 11 luni

Antonia şi Yasmina, acum în vârstă de 11 luni, au fost lăsate, în 26 iunie, de mama lor în scara unui bloc din cartierul Crângaşi. Mihaela Boghian s-a prezentat a doua zi la Secţia 20 Poliţie şi a spus că nu mai avea ce să le dea să mănânce. Tatăl fetiţelor, care lucra în Germania, a aflat toată povestea de pe Internet şi a venit rapid să-şi ia comorile acasă.

Acum, e  hotărât să se întoarcă la muncă,  în Germania, însă nu fără copii. „Aştept să se termine ancheta făcută de Poliţie ca să pot pleca. Niciun copil nu  mai vede soţia mea, pe toţi îi iau cu mine”, ne-a spus bărbatul. Surse din cadrul Protecţiei Copilului Neamţ au declarat pentru Click! că Marius Boghian vrea să o decadă din drepturile părinteşti pe soţia sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
Inger pazitor jpg
mohamed al fayed gettyimages jpg
actibild copii shutterstock1 jpg
lillie langtry captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net