Vezi cum va fi vremea vineri în ţară, la Bucureşti şi la munte

Ultima actualizare:

    Oamenii s-au îndreptat către cel mai apropiat adăpost
Oamenii s-au îndreptat către cel mai apropiat adăpost

Nu scăpăm nici mâine de temperaturile deosebit de scăzute pentru această perioadă a anului. Potrivit ANM, vremea se menţine deosebit de rece, cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare şi izolat ploi slabe în estul şi în sud-estul ţării.

Temperaturi scazute astăzi la prânz
Temperaturi scazute astăzi la prânz

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 4-5 grade în estul Transilvaniei până la 14 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 5 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul valorii de -6 grade. Se va produce brumă în nord-vest şi centru şi pe arii mai restrânse în rest, iar în jumătatea de vest, în special noaptea, local va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTIVremea se va menţine deosebit de rece, cu precădere noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil spre parţial noros ziua şi senin pe timpul nopţii, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 11-12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă, iar în zona preorăşenească va fi posibilă producerea brumei.

LA MUNTEVremea se menţine deosebit de rece pentru această dată din an îndeosebi noaptea şi dimineaţa.Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare ziua în zona Carpaţilor Orientali şi a Carpaţilor Meridionali, unde doar izolat şi trecător va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări temporare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Boloni
image
image
image
image
image
image
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net