Cum să aducem bunăstarea în casa noastră

Ultima actualizare:

    Banii sporesc dacă...Arhiva Click
Banii sporesc dacă...Arhiva Click

Bunăstarea este o prioritate în viața noastră! De-a lungul deceniilor, ”Cetatea Bunăstării” s-a construit printr-un proces îndelungat de observație și meditație. Înțelepții fiecărui veac au evaluat cu maximă atenție efectul relațiilor dintre oameni asupra bunăstării lor.

Totodată, tot mai mulți observatori au fost preocupați de influența obiectelor și culorilor din gospodăria noastră asupra sporului ce trebuie să-l păstrăm și ce semne se raportează la ”magnetul” ce atrage bogăția în viață.    

Cele mai cunoscute strategii folosite pentru menținerea bunăstării

Sarea  alungă ghinionul

Dacă te-ai mutat în casă nouă trebuie să presari sare pe pragul casei pentru  a ține la distanță ghinionul.

În același scop, dacă locuiești într-o casă de multă vreme, ritualul cu sare trebuie împlinit în ajunul Anului Nou și  la începutul fiecărui anotimp.

Când să aduceți în casă obiecte noi

Dacă vreți să aduceți obiecte noi în casa voastră trebuie să  faceți acest lucru în zilele de luni, marți, miercuri, joi și duminică. Evitați să faceți acest demers în ziua de sâmbătă, pentru  că  acel obiect se va strica foarte repede.

Nu duceți gunoiul din casă noaptea și în zilele de luni

Resturile menajere, dar și obiectele de prisos din casa noastră nu trebuie îndepărtate din locuință  seara sau în zilele de luni, pentru că  nu este de bun augur. Cine nu respectă această interdicție nu va avea spor în proiectele prioritare și va bate pasul pe loc în tot ceea ce-și propune.

Casa voastră are două intrări? Atenție  cum circulați...

Dacă locuința voastră are două intrări este de bun augur să intrați și să ieșiți pe aceeași ușă. Dacă în aceeași zi intrați pe ușa principală și ieșiți pe cea secundară, din spatele casei,  orice proiect se împlinește pe jumătate. Cu multe eforturi veți reuși să finalizați  orice prioritate.

Cum scăpați de o persoană capricioasă

Dacă  o persoană din grupul vostru de prieteni devine capricioasă și își  impune punctul de vedere în probleme financiare comune, trebuie să vă păstrați liniștea și sporul casei  cu ajutorul unui truc foarte simplu. După plecarea acelei persoane din  casa voastră măturați locul unde a stat aceasta. Veți observa că vizitele ei se vor rări...

Mâncarea este simbolul belșugului, să n-o aruncăm

Dacă vă rămâne puțină mâncare în farfurie, nu trebuie s-o aruncați, niciodată. De asemenea, ultimul dumicat nu trebuie lăsat în farfurie, mai ales când sunteți musafiri. Dacă nu țineți seama de acest obicei secular, bunăstarea voastră se va risipi.   

Beți dintr-un pahar plin!

  Nu este de bun augur să beți conținutul unui pahar doar pe jumătate, apoi să-l umpleți, după un timp, cu alt lichid. Gestul vostru are urmări negative în viața de fiecare zi, pentru că fiecare proiect  va fi ”cârpit” și nu se împlinește în întregime la timp.  

Trebuie să împrumutați un cuțit unei prietene? Atenție

Dacă trebuie să împrumutați un cuțit unei prietene nu- l oferiți cu lama ascuțită în sus, ci cu vârful în jos. În acest fel, relațiile  și proiectele comune cu acea persoană vor fi benefice, în continuare.  

Vreți să aveți spor la bani?

Dacă vreți să aveți spor la bani este bine să respectați ritualuri folosite de întreprinzători. Înainte de a cheltui o sumă de bani, notați seria bancnotelor și valoarea acestora în carnetul vostru de cheltuieli. Va  pleca hârtia din casă și va rămâne valoarea acesteia în gospodărie

Dacă vreți să păstrați anumite bancnote, împăturiți-le în două, apoi în formă de triunghi. Veți observa că nu veți avea ghinioane financiare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
enterocolita jpg
image png
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net