Au uitat de porc şi oaie! Românii au mâncat mii de mititei de căprioară
Au poftit la mici din carne de struţ, căprioară sau mistreţ. Se găsesc în marile magazine şi sunt delicioşi.
Au sărbătorit "Ziua muncii" cu bucate nemaiîntâlnite în România. Specilităţi rare şi foarte gustoase: mici din carne de struţ, de căprioară şi de berbecuţ.
Au fost preferate pentru că vânatul şi struţul au carnea mai săracă în colesterol, deci pot fi consumaţi fără teama că vor "dăuna grav siluetei".
O fermă din Giurgiu prepară aceste produse, iar românii au prins gustul mititeilor din carne de vânat.
„Am avut succes cu mititeii vânătoreşti. Sunt preparaţi din carne de mistreţ, căprioară şi cerb. Au fost vânzări bune şi la micii din carne de struţ, iar firma noastră este singura din România care produce acest sortiment. În acest an, am preparat şi mititei din berbecuţ”, ne-a explicat Licodina Samoilă, de la firma producătoare.