Uite unde să-ți petreci minivacanța de Sărbători!

Ultima actualizare:

    Mai ai două zile ca să-ți programezi o ieșire de Paşte
Mai ai două zile ca să-ți programezi o ieșire de Paşte

Hotelurile şi pensiunile se întrec în oferte de Paşte. Şi, deşi mai sunt doar două zile până începe minivacanţa, aveţi încă de unde alege. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar ofertele abundă în mese festive, cu bucate alese. Dacă doriţi un Paşte tradiţional, puteţi să alegeţi Bucovina, iar dacă nu v-aţi săturat de schiat, pârtiile din staţiunile de pe Valea Prahovei vă aşteaptă.

Predeal

La trei stele, două persoane vor plăti 930 de lei pentru trei nopţi de cazare într-o cameră dublă, preţurile crescând la 1.140 de lei pentru cei care doresc să se cazeze într-o garsonieră şi ajungând până la 1.200 de lei pentru turiştii care vor să ocupe un apartament. Pachetele turistice pentru perioada de Paşte includ şi mic dejun şi cină, masă festivă, trataţie cu produse tradiţionale, dar şi acces la saună şi jacuzzi. Un exemplu e Hotel Belvedere, 3 stele, unde cazarea într-o cameră dublă, două nopţi, cu mic dejun, costă 398 de lei. Copiii până la 7 ani în camera cu 2 adulţi beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun. Pentru pat suplimentar se achită în plus 50 lei/zi. Rezervări: 0268.456.05.

Şi vilele din staţiune au pregătit oferte speciale pentru perioada sărbătorilor. O vilă de trei stele percepe un tarif de circa 500 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, în perioada 10-13 aprilie, oferta incluzând şi demipensiune, brunch în prima zi de Paşte, gustare cu produse tradiţionale.

Sinaia

La trei stele, preţul unei vacanţe, care include trei nopţi de cazare, porneşte de la 500 de lei de persoană pentru o cameră dublă şi poate ajunge până la 725 de lei de persoană. Pachetul include, în multe cazuri, pe lângă cazare, acces la piscină, jacuzzi, saună, internet, precum şi mic dejun în sistem bufet suedez, mini-bufet tradiţional în Noaptea de Înviere.De pildă, la Hotel Rina Sinaia, 3 stele, cazarea într-o cameră dublă, trei nopţi, cu mic dejun (bufet) inclus, costă 900 de lei. Turiştii se vor bucura de primire tradiţională cu ouă roşii, vin şi cozonac în Noaptea Învierii, dar şi de un prânz pastoral în data de 12 aprilie, cu meniu tradiţional şi program artistic susţinut de Nico şi Aurel Moldoveanu. Rezervări: 0244.302.913.

La pensiunile din staţiune, o vacanţă care include trei nopţi de cazare cu mic dejun, cină şi bufet tradiţional costă de la 1.900 de lei (4 persoane) la 3.700 de lei (8 persoane).

Buşteni

O noapte de cazare la vilă e de 50 - 60 de lei de persoană, iar familiile cu copii sub zece ani îi pot caza gratuit. Vilele şi pensiunile care au restaurant oferă turiştilor şi mic dejun şi cină, iar pentru perioada sărbătorilor de Paşte cazarea cu demipensiune la o astfel de unitate turistică costă 100 de lei de persoană. La Hotelul Pârâul Rece, 3 stele, un pachet de patru nopţi , în regim cameră dublă costă 360 de lei de persoană. Pachetul include şi gustare tradiţională, cu produse specifice Nopţii de Înviere, dar şi masa tradiţională de Paşte. Rezervări: 0244.322.175.

Băile Herculane

La Hotel Afrodita, 3 stele, cazarea într-o cameră dublă costă 160 de lei pe noapte. Micul dejun este suplimentar şi costă 26 de lei de persoană. Rezervări: 0255 560 264.

La Hotelul Diana, 3 stele, sejurul de două nopţi, în cameră dublă, pensiune completă costă 430 de lei de persoană, iar cel de trei nopţi, tot în cameră dublă, 520 de lei de persoană. Pachetele includ gustare pascală după Slujba de Înviere.

Bucovina

Pensiunea Florentina, 3 margarete, localitatea Vama, are pachete de câte trei nopţi de cazare şi de câte patru nopţi. Cele de trei nopţi, cu demipensiune costă 750 de lei de persoană, iar cu pensiune completă, 850 de lei.Cele cu patru nopţi de cazare, cu demipensiune costă 850 de lei, iar cu pensiune completă, 950 de lei. Copiii până în 6 ani beneficiază de gratuitate. Rezervări: 0752.350.669. La Pensiunea Cris, din Vatra Dornei, tariful pentru un pachet de trei nopţi, în cameră dublă, cu mic dejun inclus şi acces la piscină şi saună, este de 160 de lei pe noapte. Camera triplă costă 180 de lei pe noapte, iar apartamentul, 220 de lei pe noapte. Rezervări: 0740.259.687.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
enterocolita jpg
image png
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net