Prognoza meteo 18 august: Temperaturile vor coborî până la 23 de grade

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 18 august anunță temperaturi în scădere
Prognoza meteo 18 august anunță temperaturi în scădere

Marți, valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni răcoroasă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vor mai veni câteva averse la munte izolat în centru și nordul țării.

Prognoza meteo 18 august anunță că de miercuri vor fi condiții pentru două-trei averse în regiunile montane, în sud și în centru, iar joi e posibil să cadă câți stropi de ploaie la munte și în sudul țării.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în scădere
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în scădere
  • După cum arată prognoza meteo 18 august, valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni răcoroasă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.
  • Temperaturile maxime se vor încadra, potrivit datelor din prognoza meteo 18 august, în general, între 18 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.
  • Temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, conform datelor din prognoza meteo 18 august.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 18 august, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat, mai ales în zonele de deal și de munte, 35…40 l/mp. Se vor menține și condițiile de grindină.
  • Prognoza meteo 18 august anunță că se răcorește și în centrul României. Norii se înmulțesc și vor aduce ploi. Îndeosebi în regiunile montane se vor strânge cantități notabile de apă și nu este exclus să cadă grindină.
  • Prognoza meteo 18 august anunță că la munte, vremea se va menține în general instabilă. Pe arii extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vantului. Temperatura aerului va continua să scadă.
  • Pe litoral, vremea va fi în general instabilă și se va răci. Vor fi averse și descărcări electrice, în general moderate cantitativ. Vântul va avea intensifcări trecătoare. Pe plajă vor fi temperaturi cuprinse între 23 și 25 de grade, iar apa mării va avea 23 - 24 de grade. potrivit datelor din prognoza meteo 18 august.

Prognoza meteo 18 august - în București

  • În București, prognoza meteo 18 august anunță că, vremea va fi instabilă, iar valorile termice diurne vor continua să scadă față de ziua anterioară. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.
  • Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit datelor din prognoza meteo 18 august.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în scăderefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în scăderefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net