Prognoza meteo 19 august: Cod galben de furtuni în 31 de județe

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 19 august anunță temperaturi în scădere și cer înnorat în toată țara
Prognoza meteo 19 august anunță temperaturi în scădere și cer înnorat în toată țara

Ziua de 19 august vine cu temperature scăzute în toată țara, dar mai ales în în nord-vest, nord, centru și est. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi, cerul va fi acoperit și se vor semnala furtuni, mai ales la deal și la munte.

Conform datelor meteorologice din prognoza meteo 19 august, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Meteorologii au emis avertizare de tip cod galben de furtuni pentru judeţele Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ, Suceava, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Bihor, Arad şi Caraş-Severin şi în zone limitate din nordul judeţelor Gorj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa şi din estul judeţului Timiş.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 19 august, vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată, ziua cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului, iar noaptea, mai ales în sud-vest, centru și nord.
  • Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua și aspect de vijelie și căderi de grindină, potrivit datelor din prognoza meteo 19 august.  
  • Cantitățile de apă, potrivit datelor din prognoza meteo 19 august, vor depăși local 20 l/mp și izolat, cu precădere în zonele deluroase și montane, 35…40 l/mp.
  • Valorile termice diurne vor continua să fie mai coborâte decât mediile climatologice specifice acestei perioade în nord-vest, nord, centru și est, caracteritând o vreme răcoroasă pentru acestă dată, conform datelor din prognoza meteo 19 august.
  • Vremea va fi chiar rece în nord și nord-est, cu maxime ce se vor situa în general între 18 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 18 grade, conform datelor din prognoza meteo 19 august.

Prognoza meteo 19 august - în București

  • În București, prognoza meteo 19 august anunță că spre seară și noaptea, gradul de instabilitatea atmosferică va fi mai accentuat.
  • Conform datelor meteorologice din prognoza meteo 19 august, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
  • După cum arată prognoza meteo 19 august, valorile termice diurne vor continua să fie mai coborâte decât mediile climatologice specifice acestei perioade, cu o maximă în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
bani multi pensie jpg
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net