Prognoza meteo 8 august: Nici astăzi nu scăpăm de caniculă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 8 august anunță că temperaturile sunt în creștere
Prognoza meteo 8 august anunță că temperaturile sunt în creștere

Prognoza meteo 8 august estimează că vremea va fi însorită mai ales în zonele de sud și sud-est ale țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București se va menține caniculară, fără precipitații.

Sâmbătă vremea va fi călduroasă. Prognoza meteo 8 august anunță că sudul țării, mai ales în județele Constanța și Tulcea cerul va fi senin și se vor înregistra temperature de peste 34 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • Vremea se va menține caniculară după-amiaza în regiunile vestice, unde disconfortul termic va fi accentuat, potrivit datelor din prognoza meteo 8 august.
  • Prognoza meteo 8 august anunță că în restul zonelor valorile de temperatură vor fi ușor mai scăzute decât în zilele anterioare, iar starea de caniculă se va atinge doar izolat.
  • Maximele termice, potrivit datelor din prognoza meteo 8 august, se vor încadra între 28…29 de grade pe litoral și în jurul a 35 de grade în Câmpia de Vest.
  • Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua în regiunile sudice și pe crestele montane, potrivit datelor din prognoza meteo 8 august.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 8 august, minimele termice vor fi cuprinse între 11…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.
  • Vremea se va menține caniculară după-amiaza în regiunile vestice, unde disconfortul termic va fi accentuat, în timp ce în restul zonelor valorile de temperatură vor fi ușor mai scăzute decât în zilele anterioare, iar starea de caniculă se va atinge doar izolat., după cum arată prognoza meteo 8 august.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 8 august, cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua în regiunile sudice și pe crestele montane.

Prognoza meteo 8 august – în București

  • În București, prognoza meteo 8 august anunță că deși temperatura aerului va marca o ușoară scădere față de zilele precedente, vremea va fi în continuare călduroasă.
  • Cerul va fi mai mult senin, iar pe parcursul zilei vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 8 august.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net