Prognoza meteo la munte în weekend: Vreme plăcută, cu soare, dar și ploi pe alocuri

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo la munte în weekend ne spune că vremea va fi plăcută, chiar dacă pe alocuri vor mai cădea câțiva stropi de ploaiefoto: Click!
Prognoza meteo la munte în weekend ne spune că vremea va fi plăcută, chiar dacă pe alocuri vor mai cădea câțiva stropi de ploaiefoto: Click!

La munte vremea va fi plăcută, dar apar și șansele de ploaie în a doua parte a intervalului. Vineri așteptăm vreme plăcută, cu soare.

Sâmbătă ploile vor apărea cu totul izolat și asta se va întâmpla mai ales la apropierea serii. Duminică instabilitatea crește și sunt anunțate averse, cu descărcări electrice în aproape toată zona montană. Click! prezintă prognoza meteo în principalele stațiuni montane din România, vineri (14 august), sâmbătă (15 august) și duminică (16 august).

  • Vineri (14 august), cerul va fi senin pe tot parcursul zilei și nu vor exista precipitații. Temperaturile se vor situa între 16 și 25°C.
  • Sâmbătă (15 august), cerul se va înora. Temperaturile se vor situa între 15 și 24°C. Vântul va sufla moderat. Asta anunță prognoza meteo la munte în weekend.
  • Duminică (16 august), în timpul zilei cerul va fi mai mult senin și spre seară se vor aduna câțiva nori și vor apărea și descărcările electrice, iar temperatura va fi cuprinsă între 16 și 26°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Brașov

  • Vineri (14 august), prognoza meteo anunță că cerul va fi acoperit pe toată perioada zilei. Temperaturile se vor încadra între 18 și 26°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (15 august), cerul va fi un pic mai înnorat dar nu se vor semnala precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 24°C. Vântul va adia ușor.
  • Duminică (16 august), vremea se anunță la fel ca și în ziua precedentă, cu cer acoperit în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile vor ajunge la maxime de 23°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bușteni

  • Vineri (14 august), cerul va fi senin în prima jumătate azilei, iar după-amiază vor apărea câțiva nori. După cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend, temperaturile se vor situa între 16 și 25°C.
  • Sâmbătă (15 august), prognoza meteo la munte în weekend arată cerul va fi acoperit, iar temperaturile maxime nu vor depăși 24°C. Noaptea, temperatura va scădea până la valoarea de 15°C.
  • Duminică (16 august), va fi înnorat și se vor semnala precipitații și descărcări electrice. Temperatura aerului va avea valori cuprinse între 16 și 26°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bran-Moeciu

  • Vineri (14 august), cerul va fi senin. Nu vor fi șanse de precipitații, iar vântul va adia ușor. Temperaturile se vor încadra între 18 și 26°C.
  • Sâmbătă (15 august), prognoza meteo anunță vreme închisă, cu cer mai mult acoperit. Temperatura maximă va fi de 23°C iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Duminică (16 august), vremea va fi la fel de închisă, cu ploi și descărcări electrice, care vor apărea spre seară. Temperatura maxima va fi de 25°C și cea minimă de 17°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Predeal

  • Vineri (14 august), cerul va fi acoperit dar nu se anunță precipitații. Temperatura maxima va fi de 22°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (15 august), cerul va fi senin pe toată perioada zilei și nu vor cădea precipitații. Doar spre seară se vor strânge câțiva nori. Valorile termice vor fi cuprinse între 14 și 22°C.
  • Duminică (16 august), cerul se va acoperi și vor semnala precipitații și descărcări electrice. Temperaturile, în ușoară scădere, vor avea maxime de 24°C, iar minime de 12°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Râșnov

  • Vineri (14 august), astăzi se anunță o zi minunată din punct de vedere termic. Temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 26°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (15 august), cerul se va acoperi după orele prânzului. Valorile termice vor prezenta maxime de 24°C, și minime de 17°C.
  • Duminică (16 august), cerul se va menține acoperit dar nu sunt șanse de ploaie. Temperatura maximă va fi de 28°C, iar minima de 17°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Sinaia

  • Vineri (14 august), pe cer vor apărea nori și vor cădea precipitații dar neînsemnate cantitativ. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 25°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (15 august), toată ziua de astăzi va fi mohorâtă, iar soarele nu-și va face apariția decât foarte puțin. Valorile termice vor prezenta maxime de 24°C și minime de 15°C.
  • Duminică (16 august), cerul va fi un pic mai acoperit decât în ziua precedentă, dar spre seară apar și precipitațiile. Temperatura maximă va fi de 26°C, iar minima de 16°C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net