JO 2016: UPDATE / Naţionala de handbal, eliminată de la Olimpiadă!

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu
Cristina Neagu

Bătută de Norvegia (27-28), naţionala feminină de handbal avea nevoie de o victorie a africancelor contra Spaniei pentru a se califica în sferturi la Rio. UPDATE / Meciul Spania - Angola s-a terminat 26-22, iar România termină grupa pe locul 5 şi este eliminată de la Olimpiadă.

După rezultatele de la ultimul Campionat Mondial, unde au obţinut medaliile de aur, respectiv bronz, Norvegia şi România trebuiau să defileze în Grupa A a Olimpiadei de la Rio. Nordicele şi-au făcut treaba, asigurându-şi calificarea în sferturi înainte de meciul direct cu tricolorele de aseară, dar fetele antrenate de Tomas Ryde au tremurat serios. Asta pentru că doar victoria sau egalul ne-ar fi asigurat prezenţa în faza următoare fără să depindem de rezultatul partidei Spania – Angola.

Contra Norvegiei, româncele au avut o primă repriză excelentă, golurile Cristinei Neagu şi paradele Paulei Ungureanu ţinând scorul strâns, 14-13 pentru adversarele noastre la intrarea la vestiare. Partea secundă a consemnat însă desprinderea Norvegiei pe tabelă şi eforturile disperate ale României de a smulge egalul salvator. Scorul final, 28-27 pentru Norvegia, ne aruncă într-o noapte albă, în care sperăm într-o victorie miraculoasă a Angolei contra Spaniei. Dacă africancele vor reuşit să se impună, atunci România ar urma să joace marţi, în sferturi, împotriva Rusiei. În caz contrar, handbalistele noastre vor reveni acasă cu coada între picioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
BeFunky collage jpg
roberto baggio jpg
CM Qatar 2022 - sferturi: Anglia - Franța. FOTO EPA-EFE
image
actualitate.net
image
actualitate.net