Ilie Năstase a comentat situaţia Stelei: "E o ruşine!"

Ultima actualizare:

    Ilie NăstaseFoto: Reuters
Ilie NăstaseFoto: Reuters

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, duminică, după meciul câştigat de Steaua în faţa echipei CSMS Iaşi, scor 1-0, partidă în care gazdele au evoluat fără însemnele clubului bucureştean, că "este o ruşine" ceea ce se întâmplă în România.

"Mi-au plăcut «gazdele». O ruşine ceea ce se întâmplă în România şi în politică şi în sport. Nu vrem deloc să devenim o ţară normală, aşezată. În curând cred că o să-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se întâmplă, avem opt jucători la naţională, e ruşinos că s-a ajuns în situaţia asta. Armata nu va avea niciodată bani", a spus Năstase.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4.

Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitură cu capul, fază la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspeţilor a fost eliminat după intrarea la Szukala. În minutul 90+7, a fost eliminat şi Prepeliţă, de la Steaua, după primirea celui de-al doilea cartonaş galben. Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj.

Instanţa supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net