«Tata Puiu» le forţează mâna federalilor

Ultima actualizare:

    Iordănescu aşteaptă ca Burleanu să-l anunţe că se va deschide Arena NaţionalăFoto: Mediafax
Iordănescu aşteaptă ca Burleanu să-l anunţe că se va deschide Arena NaţionalăFoto: Mediafax

Mai sunt trei luni până la startul Campionatului European de Fotbal, iar selecţionerul ”tricolorilor”, Anghel Iordănescu, îşi doreşte cele mai bune condiţii pentru echipă în perioada de pregătire a turneului final. Din păcate, ”Generalul” întâmpină probleme chiar la debut.

Concret, amicalul de lux cu Spania îi dă bătăi de cap lui ”Tata Puiu”, care nu concepe ca meciul să nu se dispute pe Arena Naţională. Asta în ciuda faptului că cei de la Primăria Capitalei nu-şi dau acceptul ca partida să se joace acolo.

”Cred că trebuie făcut tot ce stă în putinţă ca jocul cu Spania să se joace la Bucureşti! Sunt convins că atât Federaţia, cât şi Primăria Capitalei îşi vor asuma răspunderea şi jocul se va juca la Bucureşti”, a explicat Iordănescu, punând astfel presiune pe federali să rezolve cât mai rapid problema stadionului. Mai mult decât atât, selecţionerul nu şi-ar dori nici ca amicalul cu Lituania să se dispute în provincie.

”Nu ştiu dacă se va juca la Cluj meciul cu Lituania. Eu sunt convins că meciul cu Spania se va juca la Bucureşti pe Arena Naţională. În ceea ce priveşte stadionul din Cluj, din informaţiile pe care le am acum, nu se află într-o stare foarte bună. S-au făcut prea puţine lucruri pentru refacerea gazonului. Nu aş dori ca echipa naţională să păţească ceea ce a păţit la Ploieşti la meciul cu Feroe. Când ni s-a promis că avem un stadion foarte bun, un câmp de joc foarte bun, am rămas doar cu promisiunile”, a mai spus tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net