Cupa României: Petrolul şi Astra au jucat X şi 0

Ultima actualizare:

    Hoban  n-a făcut  aseară un  meci strălucit
Hoban n-a făcut aseară un meci strălucit

S-au chinuit degeaba! Petrolul şi Astra s-au anihilat reciproc timp de 90 de minute şi au terminat 0-0. Florin Marin, la primul meci pe banca celor de la Astra, l-a ţinut în şah pe Răzvan Lucescu, aflat la al treilea rezultat de egalitate din tot atâtea partide.

Cine spera să vadă o ploaie de goluri la Petrolul-Astra s-a înşelat amarnic. Antrenorul gazdelor anunţa un meci închis, iar tabela i-a dat dreptate, deşi ocazii au fost la ambele porţi. „Sunt mulţumit de rezultat, am avut timp scurt la dispoziţie pentru a pregăti meciul, dar rezultatul ne dă speranţe pentru calificare. Ne-am creat situaţii, am controlat jocul 60 de minute, apoi am cedat teren şi i-am lăsat să ne domine. Sper să fim noi cei care ne vom califica", a spus imediat după joc Florin Marin, omul care a renunţat la postul de „secund" al naţionalei pentru a fi „principal" la Astra, în locul lui Isăilă, plecat luni de la echipă.

"Am încercat să facem pressing, dar a fost dificil. Una peste alta resultatul este just. Mi-aş fi dorit să câştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. 0-0 e avantaj pentru noi", a spus şi antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu.

Răzvan, ședinţă cu Mutu înainte de joc

Adrian Mutu n-a fost pe teren în meciul cu Astra, însă şi-a susţinut coechipierii din tribune, acolo unde a luat loc şi selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă. Înainte de startul jocului, atacantul Petrolului a coborât la nivelul gazonului şi a discutat câteva minute cu antrenorul Răzvan Lucescu. După ce a terminat „şedinţa" cu Luce jr., Mutu şi-a îmbărbătat coechipierii, apoi s-a retras în lojă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net