Prinţul lor sau «Prinţul» nostru?

Ultima actualizare:
Adrian Cristea
Adrian Cristea

Steaua începe miercuri aventura în grupele Ligii Campionilor, pe terenul echipei germane Schalke 04. Într-o competiţie a „stelelor”, pe terenul din Gelsenkirchen se vor afla faţă în faţă şi doi „prinţi”, românul Adi Cristea şi germano-ghanezul Boateng.

Problemele medicale cu care se confruntă Cristi Tănase l-au făcut pe tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, să se gândească la o variantă de rezervă pentru confruntarea de miercuri cu Schalke din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Mai exact, Reghe l-a atenţionat deja pe Adi Cristea să fie pregătit să intre în joc încă din primul minut. Ar fi o ocazie unică pentru „Prinţul" Cristea de a-şi măsura forţele cu un alt „prinţ" al fotbalului mondial.

Este vorba despre proaspăta achiziţie a formaţiei germane, Kevin-Prince Boateng, transferat recent de la AC Milan. În documentele oficiale, internaţionalul ghanez născut în Germania este trecut simplu, Kevin Boateng, dar fotbalistul a ţinut neapărat să-şi completeze numele în amintirea tatălui său, Prince Boateng Sr.

De altfel, la toate echipele pe la care a trecut, Boateng a preferat să evolueze cu Prince pe tricou.

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Comparativ cu mijlocaşul lui Schalke, stelistul Cristea e alintat „Prinţul" din cu totul alte motive. Porecla lui Adrian i se trage de pe vremea când juca la Politehnica Iaşi. Atunci, Cristea a avut o relaţie de trei ani cu Sânziana Bujor, al cărui tată se ocupa cu administrarea averii familiei princiare Sturdza.

Păstrând proporţiile date de valoarea individuală şi de cota de piaţă, Cristea şi Boateng au un singur lucru în comun. Ambii „prinţi" se află într-o perioadă de relansare a carierelor sportive.

Astfel, după ce a fost dat afară de la Petrolul, românul a primit un colac de salvare nesperat de la Steaua, în timp ce Boateng a suferit în ultimul sezon la AC Milan, transferul la Schalke venind la momentul oportun.

Asemănările dintre cei doi se opresc însă aici. Aceasta pentru că Schalke a plătit pentru Kevin-Prince nu mai puţin de 15 milioane de euro, în timp ce Steaua l-a luat gratis pe „Prinţul" Cristea, profitând de statutul său de jucător liber de contract.

Adrian Cristea
Adrian Cristea

În viaţa personală, atât Cristea cât şi Boateng şi-au trecut în „palmares" cuceriri de lux. Dacă „Prinţul" Stelei a devenit celebru prin relaţia zbuciumată pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu, fotbalistul lui Schalke a vrăjit-o pe vremea când juca la Milano pe Melissa Satta, una dintre cele mai apreciate fotomodele din Italia.


    Adrian Cristea
Adrian Cristea

Spre deosebire de Bianca şi Cristea, care nu mai formează o pereche, Kevin-Prince şi Melissa şi-au construit imaginea unui cuplu extrem de sudat, fiind mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Cristea şi Boateng şi-au pus „amprentele" pe relaţiile anterioare, ambii fiind acum taţi la distanţă. Stelistul o are pe micuţa Rania (5 ani), singurul câştig notabil din prietenia cu Denisa Nechifor, mama fetiţei.

Tot 5 ani are şi Jermaine, băieţelul lui Kevin-Prince, născut în 2008 de fosta sa iubită, Jennifer. „Dimineaţă, când mă trezesc, mă gândesc mereu la el. E cel mai greu moment", a recunoscut Boateng. Acum, jucătorul lui Schalke pare să aibă din nou şansa de a fi zi de zi părinte, presa italiană aruncând zvonul că Melissa Satta e însărcinată.

- Vârstă: 26 de ani- Înălţime: 1,85m- Post: mijlocaş ofensiv- Cotă de piaţă: 15.000.000 €

- Vârstă: 29 de ani- Înălţime: 1,79m- Post: mijlocaş ofensiv- Cotă de piaţă: 1.000.000 €

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net