Borș de perișoare

Ultima actualizare:

    Borș de perișoare
Borș de perișoare

Ingrediente:

Pentru perișoare:

500 g carne de curcan tocată

2 linguri orez

1 ou

1 ceapă

sare

piper

Pentru borș:

2 l apă

500 ml borș

4-5 roșii cubulețe

1 țelină

1 morcov

150 g năut fiert (opțional)

1 legătură pătrunjel

sare

piper.

Preparare:

Pentru perișoare, amesteci carnea cu ceapa tocată, orezul spălat, oul, sare și piper, după gust. Formezi perișoare cu mâinile umede și le așezi pe un platou. Pui la fiert legumele tăiate, mai puțin roșiile, în apă cu sare. Când au devenit moi adaugi perișoarele formate și după ce se ridică la suprafață pui roșiile și, dacă vrei, boabele de năut. Lași 10 minute să se combine aromele, torni borșul, mai clocotești de câteva ori, apoi oprești focul și presari pătrunjelul tocat fin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net