Coşuleţe cu ciuperci - Dvornic Elke

Ultima actualizare:

    Coşuleţe cu ciuperci
Coşuleţe cu ciuperci

Ingrediente:

600 g cartofi, 300 g ciuperci, o lingură de unt, 2-3 linguri sos de roşii, 4 gălbenuşuri, 50 g caşcaval, 1 căpăţână mică de usturoi, pătrunjel, sare şi piper după gust.

Preparare

Se curăţă cartofii, se taie cubuleţe şi se fierb în apă cu sare.

Ciupercile se curăţă bine, se taie cubuleţe, se călesc în puţin ulei, se adaugă usturoiul pisat apoi sosul de roşii, pătrunjelul, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă până scade aproape tot lichidul.

Cartofii fierţi se scurg şi se pasează bine împreună cu untul, se condimemtează cu sare, apoi se adaugă 3 gălbenuşuri, se face ca un piure. Se ia o seringă sau un săculeţ special cu forme, se pune crema de cartofi şi se fac cerculeţe duble, se unge cu gălbenuşul rămas, apoi se dau la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Se scoate tava, se pune în mijlocul cercurilor compoziţia de ciuperci, se presară caşcaval ras şi se dau din nou la cuptor până se rumenesc.

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
love 8457762 1280 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net