Fursecuri «Alb şi negru» - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Fursecuri «Alb şi negru»
Fursecuri «Alb şi negru»

Ingrediente:

3 ouă, 450 g zahăr, 4 plicuri de zahăr vanilinat, 500 ml ulei, 14 g amoniac stins în puţin lapte, faina cât cuprinde.

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu zahărul şi zahărul vanilinat apoi se adaugă uleiul, amoniacul stins în lapte şi faina cernuta cât să iasă un aluat tare.Se fac bilute care se pun în tavă tapetata cu hârtie de copt lăsând distanţă între ele.Se coc în cuptorul încălzit înainte cca 10 minute. Când se racesc se lipesc cu crema de ciocolată.Crema: 200 g ciocolată, 100 unt. Se topeşte ciocolata cu untul, amestecând continuu apoi se adaugă câteva fursecuri fărâmiţate. Cu această cremă se lipesc fursecurile două câte două. Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
perioada grea pentru zodii jpg
unt de arahide jpg
ten frumos  foto   Shutterstock jpg
image png
sdasa jpg
sssss jpg
fericire freepik jpg
salata oua jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net